| Icyyy a întrebat:

Ajutor! Tocmai ce am făcut sex neprotejat cu iubitul meu, nu a ejaculat in mine, dar imediat după aceea a reintrodus penisul (fără sa se spele sau ceva) pentru a continua partida de sex. Sunt șanse sa rămân însărcinată? Menționez ca nu sunt in perioada fertilă, iar menstruația trebuie să-mi vina peste 11 zile.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Chiar si daca sperma a fost ejaculata in afara vaginului, in uretra penisului a ramas o cantitate suficient de mare de sperma care de regula se scurge ulterior in mod absolut cert/sigur din uretra.
Fiindca actul sexual a fost intretinut in timpul zilelor INFERTILE a ciclului menstrual, se poate afirma fara nicio teama, retinere ca in acest caz este cu totul IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina.
Daca ciclul tau menstrual este de tipul REGULAT si de obicei sangerarea menstruala porneste intotdeauna in ziua/data la care a fost calculata sau cu o diferenta de numai +/- 1 zi fata de acea data, atunci in acest caz zilele perioadei de INFERTILITATE ABSOLUTA a actualului ciclu menstrual au inceput cu 1-2 zile inainte de a 11-a zi amintita de tine.
Poti fi sigura si convinsa ca este imposibil sa se poata forma sarcina in acest moment fiindca 100% lipseste OVULUL VIABIL. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Sansele sunt maxime sa ramai gravida, doarece penisul avea sperma pe teava, care s-a scurs involuntar in vagin ine primele secunde cand a fost reintrodus.
Din pacate, asta este o greseala fatala, care te poate "costa" o sarcina.

| Emilian65 a răspuns:

În situația prezentata nu poți sa fii gravidă.

| Teo29 a răspuns:

Mereu exista acest risc de sarcina, daca este act sexual neprotejat.
Fiti responsabili!
Folositi prezervativul inaintea fiecarui contact sexual!