Pai nu stiu sincer. Fetele au multe fete, la fel ca beietii.Vezi cum se comporta cand esti tu in preajma, cum te priveste, si doar asa iti poti da seama daca te pace sau nu.
Da te place, sau vrea sa te inebuneasca, fetele au multe prin capusorul lor, ii plac sa fie in centrul atentie, da mai vezi din comportamentul ei, ce iese, las-o sa te prinda de mana, si mai vezi daca te i-a de mana, te alinta, si poate o sa te si sarute, sau acest pas o asteapta de la tine! Nu pierde ce poti avea! Traieste-ti copilaria! Fericire si Iubire!
Bafta si Craciun Fericit!
Posibil...
Vezi si u acum.fiecare cu modul lui de a`si exprima sentimentele
Poate ii esti drag.sau e indrg de tine
pa, pa
Da te place... iesi cu ea la o prajitura, spune-i ca e draguta si incearca sa pari curajos, sigur pe tine.
Poate e timida, incearca sa faci sa ramaneti cumva singuri si o sa vezi cum reactioneaza atunci poate o sa prinda curaj si o sa-ti spuna.Mai depinde cum te comporti cu ea poate ii e frica ca o vei respinge. Bafta!
Sigur ca te place! Eu sunt fata si am un coleg gen fata din clasa ta care face la fel numai ca el nu mai sta pe ganduri, o face! Si mi-a si zis ca ma place.Deci...daca are acelasi comportament ca si colegul meu, raspunsul este clar
a! dar numai ca poate e o fire mai timida.
Majoritatea fetelor asteapta ca baiatul sa faca primul pas.
te ia pe ocolite![]()
doar nu oi vrea sa iti zica o fata sa stai cu ea
Da te place. Normal, daca zici ca te alinta si vrea sa ta tina de mana. Dar daca nu tzia spus pana acum ca te place e posibil sa vrea ca tu sa faci primul pas(spunandu-i ca o placi). Daca o placi, mult noroc.![]()
andreiutzuuuuuu întreabă:
Lariisucaaa întreabă:
Cristiiiiiiuy întreabă: