Bună.
Nici măcar nu ai stat o dată de vorbă cu ea și te temi că te va respinge.
Curaj găină că te tai!
Pa, pa.
Buna! Nu trebuie sa pari disperat dupa acea fata.incearca intai sa vb cu ea despre alte lucruri, nu neaparat despre dragostea ta fata de ea pentru ca altfel, vei parea prea direct si nu cred ca va fi atrasa de tine.asa,deci vb cu ea, invit-o la un suc, cunoasteti-va si astfel, vei vedea daca va iesi ceva sau nu. daca tu vei parea interesant, atractiv, ea va observa lucrul asta si o vei interesa. daca tu crezi ca nu va iesi nimic...incearca la alte felte.cine stie, poate vei gasi ceea ce vreisucces!
Spune-i ca arata bine si ca ti-ai dori ca o fata ca ea sa iti fie prietena. Si daca spune ca si u esti genul ei poate o sa iasa ceva.
Mai bine ai pune mana si ai invata cum sa scrii corect gramatical, te cam bate gramatica ...grav! Orikum nu va iesii nimic iti spun eu!
La ce raspuns mi-ai dat a trebuit sa stau o juma d ora sa inteleg ce-ai scris. Gagiki multe iti doresc bei... pustulica!
De stat am stat de vorba... noi suntem la moment doar prieteni...
pur sh simplu parca ma vrajeshte nu pot sa nu sufar...
Dar daca am mai avut ceva cu ea dar nu sa primit sh acum vreau sa reincerk... >? ce sa fac ca sa nu dau gresh sh de data asta?
Auzi tu gramaticao nu-ti bate kapu de mine ca stiu eu bine gramaticaa... mie mii tot una la moment de gramaticaa fetito!
Ei bine incepem altfel...
in kizda lu mikta si ma zaibestila cap huila nah, idi nah si nu-mi mai skrie huila suka!