| julietare a întrebat:

Am (20 de ani, baiat) anxietate sociala si sunt introvertit. De cand m-am despartit tot incerc sa-mi fac o noua relatie dar imi este destul de greu. Din moment ce nu pot sa abordez oamenii pe strada decat daca as bea (nu glumesc, chiar imi este dar chiar nu vreau sa devin alcolic numa ca sa pot vorbi cu lumea despre orice rahat big grin), mi-am facut conturi pe Tinder si Hinge. Am avut deja cateva match-uri, dar tot nu ii ce trebuie. Imi lipseste sclipirea aia ca nu stiu ce sa-i scriu persoanei cu care am match. Daca aveti niste idei ce as putea eu sa fac in situatia asta, ar fi superb. (Sa ma imbat inainte sa scriu ar fi o chestie, dar o pastrez ca plan B big grin )

1 răspuns:
| Kiran a răspuns:

Nu as crede ca iti lipseste imaginatia din a-ti da interesul intr-o conversatie cu o fata, ci nu ai pasiunea de a incerca, iar daca poti cu alcool sa rupi filtrul de gandire, atunci o poti face si trez.

Cauta in pozele acelor fete ceva de care sa incepi o conversatie, poate un obiect sau ceva ce iti da impresia ca ele vor sa il evidențieze, iar de acolo continua cu interesul in functie de cum raspund. Unele pot raspunde sec cu neinteres, altele ca sa vada cat de mult insisti. Ai avut o relatie, as presupune ca stii cate ceva despre fete ca termen general. Totodata tie iti place vizual o fata, dar nu uita ca si tu trebuie sa fi pe aceeasi linie cu ea.
Eu mereu m-am intrebat, cum pot niste femei frumoase atat fizic cat si comportamental sa nu aiba in cercul de prieteni un tip menit sa fie iubit, iar de aici sa apeleze la dating? (ce sugerez eu este ca, nu te astepta ca o posibila relatie sa functioneze, ci fi precaut in cine ai incredere)

Eu tind sa cred ca toti putem sa fim extrovertiti, dar ne opreste ceea ce suntem comparandu-ne cu alte persoane mult mai superioare in anumite "domenii", poate nu esti tu fat frumos, dar compenseaza prin altceva si da, nu va fi sigur niciodata ca va tine relatia sau ca vei investii in ceva permanent.
Cand vorbesti cu o fata prin mesaje arata cea mai buna parte a ta, asculta mai mult decat sa vorbesti, iar cand spui ceva despre tine, spune un lucru ce altii nu l-ar avea. Nu exista un sfat pentru tine, tu trebuie sa il afli si sa te axezi pe ce ai tu mai bun de oferit.