| Cristina788 a întrebat:

Am 25 de ani și nu îmi găsesc loc de muncă.
Mama îmi tot spune ca mai bine avea băieți că ei își ajută familia cu bani
iar fetele se mărită și pleacă, nu te alegi cu nimic de la ele.
E adevărat ce spune? Voi vă ajutați părinții cu bani?

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar tu ai vrea sa i ti gasesti loc de muncă? Ca depinde mult de tine sa vrei. Mamei tale nu îi ajung banii si vede ca tu ai nevoie de multe lucruri si de aceea spune ca baietii isi ajuta familia cu bani, tu acum ai nevoie de bani si nu ai alta solutie decat sa cauti un servici, ca si daca gasesti un baiat cu bani si te mariti, apar discutii si scandaluri daca tu nu faci nimic si doar îi ceri lui bani, daca esti sanatoasa fizic si poti muncii cauta ti ceva de lucru, vinzatoare intr-un mall, faci un ban al tau.

| Monquesse a răspuns:

La 25 de ani cam aiurea sa stai pe banii părinților. Ea sigur se referă la faptul ca încă stai pe banii ei nu ca trebuie sa o ajuți pe ea neaparat cu bani, ci frumos e și mai ales normal sa poți sa te întreții singura.

| Annastassia a răspuns:

Adevarul este ca, esti mult prea mare pentru a mai sta pe spinarea parintilor.
De ce nu-ti iei ceva de munca, macar sa te intertii singura?
Nu exista nu gasesc de munca, ca sunt locuri de munca peste tot, femeie de servici, serele si gradinile de legume, fructe si flori, in perioada asta sunt la mare cerere de muncitori.
Trebuie doar sa te uiti prin ziare sau online sis a-ti cauti, nu sa mai astepti sa fii hranta de 2 batrani, la avrsta cand este ditamai femeia, capabila sa munceasca, sa se intretina si posibil sa-si ajute parintii.

| caruflorin a răspuns:

Hei! Nu este adevarat. Depinde de om nu de gen. Dacă tu încă nu ai reușit să ai un loc de muncă nu înseamnă că ar trebui să se comporte așa cu tine ci din contra ar trebui să te încurajeze și să încerce să te ajute. De multe ori părinții își ajuta copiii si nu așteaptă nimic in schimb si acestia la randul lor o mai fac atunci când părinții au nevoie. Succes!

| mdc98 a răspuns:

Nu. Daca ai un job, te ajuti pe tine cu bani, nu pe ai tai.
Datoria lor este sa te tina pana la 18 ani.

| Adry05 a răspuns:

Ce prostie, mentalitate de secolul trecut când măritai fetele cu zestre...
dacă ai o fiică și ea lucrează sau are bani în casă și părinții au nevoie de ajutor, logic că o să-i ajute, doar să fie ea mega nesimtitță să n-o facă.
mătuși-mea și-a ajutat mama și tatăl până au murit în permamență, da la modu că minim o dată pe săptămână trecea la ea s-o ajute împreună cu soțu și ajuta și el. tot era nevoie de băiat și-n cazu asta? Și nu e primul caz pe care îl știu.
chiar și eu, nu s-ar pune problema să n-o ajut pe mama dacă aș putea și ar avea nevoie de mine.
doamne ce aberație a zis mama ta nu pot să cred laughing))