|

Am 27 de ani și prin oraș, PUB-uri, la serviciu chiar, nu mă crede nimeni ce vârstă am deoarece arăt prea copil și sunt foarte scund de statură ????????.

Înainte de pandemia asta, când mergeam cu prietenii mei prin PUB-uri, ospătarii îmi cereau chiar buletinul câteodată când mai comandam ceva de băut sau de exemplu pe la nunți, ospătarii nu voiau să îmi servească nici măcar șampanie dacă nu erau părinții mei lângă mine ????????.

Am 27 de ani și din cauza faptului că arăt prea copil, lumea mă privește mereu foarte ciudat.

Plus faptul că fetele pe care le întâlnesc prin oraș nici nu mă mai bagă în seamă după ce le spun ce vârstă am ????????.

Cum pot face să scap de singurătate și să reușesc să fac o fată să mă bage în seamă, în ciuda aspectului meu de copil pe care îl am la 27 de ani?

Pur și simplu fetele apropiate vârstei mele nici nu mă bagă în seamă deoarece toate mă consideră mult mai mic decât arăt.

Am 27 de ani și nu am avut niciodată succes la fete din cauza faptului că arăt prea copil.

Ce sfaturi aveți pentru mine?

Mentionez că am serviciu din noiembrie 2019 încoace, îmi permit să scot o femeie în oraș.

Ce pot face ca fetele de vârsta mea să mă bage și pe mine în seamă în ciuda faptului că arăt prea copil la 27 de ani cât am în prezent?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Schimbi tunsoarea, îți lași ceva păr pe față (barbă, mustăți sau ambele), te îmbraci mai serios (nu sport!), vezi dacă nu cumva o pereche de ochelari (chiar cu dioptrii zero) nu te-ar ajuta.

| a răspuns:

Ca și aspect te schimbi lasandu-ți barbă, dar si ducându-te la sală pentru a pune masă musculară (în caz că este nevoie). Dacă vrei să mai crești în înălțime, există un aparat medical exterior, lung, pe care trebuie să stai și acesta te poate face să crești mai înalt, iar unul interior (alt aparat), care intră în oase și le lungește chiar și cu 8 cm. Acestea le găsești la un preț ridicat, iar la unul dintre ele trebuie personal medical autorizat (din câte cunosc). Poți încerca un tratament și cu hormoni de creștere, dar la prescripția medicului, iar în situația ta, chiar și exercițiile de gimnastică ar fi mai bune decât nimic. Cam atât ai putea face, singurele soluții acestea sunt.

| a răspuns:

laughing aveam vreo 21-22 ani am mers în supermarket sa iau țigări și aia de acolo mai acra ea asa la privire ma întreabă 'auzi, da tu nici nu ești majora cum să-ți dau eu ție țigări'

| a răspuns:

Îți lași barbă și nu mai arăți a copil.