| Cristina788 a întrebat:

Am 86de kilograme și toți mă ignoră, pe Facebook am trimis la câțiva băieți mesaje cu "buna".
Dar nimeni nu ma bagă in seamă, dacă le scriu din nou îmi spun că sunt enervantă și mă blochează.

Mulți îmi spun sa nu îi mai deranjez.
De 3 ani sunt singură, toți fug de mine.
Ce sunt enervantă dacă le scriu acolo 2 mesaje?
Nu inteleg de ce toți se comportă urât?
Voi cum vă comportati când vă deranjează cineva pe Facebook?

Răspuns Apreciat de Editori
| mastadont a răspuns:

Eu îl ignor. Probabil că greutatea are mult de a face cu modul în care te tratează ceilalți. Problema cu aceste aplicații gen Facebook este că, persoana cu care vrei să vorbești, are în față doar poza ta, nu îți cunoaște caracterul, nu știe cine ești tu ca om, doar ca poză așa că judecă după asta. Dacă nu-i place cum arăți atunci pas. Dacă vrei să cunoști tipi mai bine ieși în lume, socializează, mergi la un suc, fă activități care îți plac, de ex voluntariat, și o să cunoști pe cineva cu timpul. Pe Facebook și tinder lumea e foarte superficială și nu are rost să cauți acolo.

| Mosotti a răspuns (pentru mastadont):

Greutatea are legatura cu cate Kcal mananci, nu cu altceva, nu te ingrasi de la cum ai de a face cu ceilalti, ca sa pui Kg ai nevoie de energie adica papau, daca e si bun, e mai bine.
Dar nu conteaza asta in socializare, nu asta e important.

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Păi dacă insiști când e evident că vor să-ți ignore mesajul e evident că te consideră enervantă. n-avem de unde să știm de ce te evită băieții. dacă te consideri grasă (ca altfel nu văd de ce ai simțit nevoia să-ți începi întrebarea cu câte kg ai), slăbește în loc să te plângi pe net, zic și eu

| RAY a răspuns:

Dami mie mesaj sa vedem daca raspund

| YourKitty10 a răspuns:

Nu răspund la mesaje.

| Mosotti a răspuns:

Nu ai gasit oameni ok cu care sa discuti, de ex daca dadeai de mine as fi discutat f ok cu tine.
Nu conteaza greutatea cand discuti cu un om.
Te blocheaza de tampiti. Ai poza cu tine la profil? Ei te si vad? Sau nu ai pus poza?

Pe mine nu m-a deranjat nimeni acolo, dar daca ma deranjeaza il las sa scrie si ii ignor mesajele, nu dau block caci asta inseamna ca m-au atins vorbele unori dobitoci, iar pe mine asta nu ma atinge, doar ma amuza.
Sau vb cu un moderator de continut si se poate lasa cu suspendari daca e ceva mai grav. Se numeste premiere pentru revizuirea comportamentului, haha.

| Overeem a răspuns:

Mănâncă mai puțin și fă mai multă mișcare după poți trimite mesajewinking

| Georgiana9082020 a răspuns:

Hey! Nu vreau sa fiu rea, dar daca esti asa deranjata de greutatea ta, apuca-te de slabit.Ti-am mai scris de multe ori ce sa faci pentru a slabi si a te mentine in forma.Ar mai trebui sa dai jos cel putin 25 de kg, din cele spuse de tine.
Acum sa iti raspund la intrebari;
1.Nu esti, dar baietilor nu le plac fetele grase.Ai spus ca esti draguta la fata, daca ai da jos cateva kg, ti-ar raspunde toti, fii sigura!
2.Ti-am zis mai sus de ce esti ignorata, degeaba stai pe TPU si nu faci nimic
3.Ii dau block sau il ignor, depinde cat de insistent ii.Acum inca o intrebare; cum esti de 3 ani single? In multe intrebari zici ca te vezi cu baieti, ca vb pe Fb cu ei etc?

| DarkH0le a răspuns:

Așa pățesc și eu cu fetele și am decis să nu le mai dau mesaje. Ele îmi răspund sau îmi dau mesaj doar când vor ceva de la mine și după mă ignoră complet...

| RAY a răspuns (pentru DarkH0le):

Esti provider, nu le mai raspunde sau ajuta pe viitor

| Mariarobertina300000000 a răspuns:

Ideea este că unii oamenii sunt răutăciosi, aruncă cu pietre unde prin ocazia! Probabil frustrări, lipsa de ocupație, pur si simplu li se pare normal, sau amuzant, ideea este ca nu ar trebui sa judecăm atat de tare, nu suntem sfinții, încearcă să nu mai dai tu prima mesaje, calmează te, dacă este să apara cineva va apărea oricum!

| Mariarobertina300000000 a răspuns:

Treci peste acest " complex" si daca poti si vrei treci la un stil de viață mai echilibrat, sănătos, este bine pentru tine in primul rand.
Ești frumoasă oricum ai fi, nu mai pune la suflet. take care!