|

Am cunoscut o fata in vara si ne-am indragostit. De atunci au trecut 6 luni si am vorbit in fiecare zi, desi acum o luna am decis sa ramanem prieteni. Suntem din orase diferite asa ca vorbim doar pe chat sau la telefon.

Intrebarea mea e: de ce dupa 6 luni in care a fost persoana cu care am vorbit cel mai mult, acum am emotii cand ma gandesc la ea? Efectiv incepe sa imi bata inima de parca urmeaza sa vorbesc in fata a 1000 de oameni.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru ca in cele 6 luni de zile sentimentele tale s-au schimbat, in bine, fata de ea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru a o esti si te-a facut sa simti ce nu ai simit pentru nimeni, este normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Raspunsul intrebarii tale l ai dat chiar tu laughing)) "ne am indragostit" Intrebarea buna ar fi dc sunteti doar prieteni daca tu esti indragostit de ea si ea de tine.Adica ai fi de acord sa vorbesti ca pana acum cu ea, zilnic si despre orice si ea sa iasa cu alti baieti? Bine...sa zicem ca te impaci cu gandul asta, dar cand nu o sa mai vorbeasca cu tine ca sa vorbeasca cu baiatul cu care a iesit, cum o sa te simti? Cum o sa te simti cand o sa ti spuna ca si a facut iubit si acum cu el voerbeste deapre orice si tu nu mai prezinti interes pentru ea si iubitul ei nu e de acord sa pastrati legatura ...adica nu o sa o mai lase sa vorbeasca cu tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează