| Noname_6790 a întrebat:

Am dureri de burta dar inca nu-mi soseste ciclul. Luna trecuta mi-a venit in 8, de obicei imi vine cu 2, 3 zile inainte. Sa fie de vina si luna februarie care a avut doar 28 de zile? Ca m-a cam derutat treaba asta. sunt 3 zile lipsa pana la 31 (adica o luna ). Deci ar trebui sa-mi vina azi sau maine? Sa-mi fac griji sau nu? ..Mentionez ca in 14 februarie am avut un contact sexual neprotejat.dar nu a ejaculat. (mentionez ca am dureri de burta ca si atunci cand trebuie sa-mi vina ciclul)

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-ti mai fa probleme,din ceea ce ne spui,menstruatia ta se apropie, pregateste-te.
Nici pomeneala de sarcina si, da, te-ai gandit bine, februarie a avut numai 28 de zile si azi e in noua, deci e menstruatia cu sindromul ei premenstrual.
happy

| Noname_6790 explică (pentru greece12):

Mi-a venit astazi! Multumesc pentru raspuns, m-am mai linistit! happy

| greece12 a răspuns (pentru Noname_6790):

Era cazul!
Nu aveai motive de neliniste.
Si, sa ai grija de tine, te rog!
happy

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ai impresia ca iti intarzie din cauza lunii februarie, ai deja simptome premenstruale, o sa-ti vina

| Hαppiηеss a răspuns:

Poti ramane insarcinata oricand daca faci sex neprotajat datorita lichidului preejaculator care contine spermatozoizi si pe care il elimina baietii cand sunt excitati, de cate ori sa va mai spunem?
Ori ai ramas insarcinata, lucru care nu m-ar mira deloc, ori ai fost norocoasa de aceasta data si iti intarzie din cauza stresului, a frigului, a racelii etc.
Mai asteapta cateva zile daca nu apare fa-ti un test de sarcina.

| SorinTudor a răspuns:

Poate fi din diferite cauza si una din ele este schimbarea anotimpului...