| AdaptiveConcept30 a întrebat:

Am făcut sex cu o prietena si era domnișoară si era fata mare si ne-am dat amundoi odata, rămâne însărcinată sau nu?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cați ani ai, copile?

| darrio2007 a răspuns:

„si ne-am dat amundoi odata"
V-ați dat in leagăn?

| ania a răspuns:

Daca era in perioada fertilă are toate șansele.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca are toate sansele sa ramana gravida, atata vreme cat ai facut sex neprotejat cu o fata, neavand nici o importanta daca era sau nu "fata mare".

| Emilian65 a răspuns:

Dacă actul sexual a fost neprotejat și ea era în perioada fertila, 100% a rămas gravida.

| minrest a răspuns:

Tot ce ai spus aici este gresit. Minti.

| Sofer a răspuns:

Prezervativele unde sunt domnule

| StoicAnalysis a răspuns:

Invata sa formulezi corect o propozitie, fara sa mai repeti cuvinte de legatura precum "si". Pentru ca oricine citeste intrebarea/propozitia ta, te va lua direct de fraier sau in ras.

O forma corecta pe care puteai sa o folosesti era ceva de genul: "Am facut sex cu o prietena care era domnisoara/fata mare. Apoi ( banuiesc ca te refereai la a da drumul ) ne-am dat amandoi drumul in acelasi timp. Prietena mea, poate ramane insarcinata? Da sau nu?"

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

De aia nu ne mai intelegem om cu om. Ca nu stim sa comunicam nici macar verbal, dar altminteri in scris... Vai de capul nostru de analfabeti...

| eliancodrut a răspuns:

Ramanerea insarcinata nu depinde de cand iti dai drumul: inainte, dupa fata sau amandoi deodata. Depinde daca ati facut sex in perioada fertila sau nu. Ca sa afli perioada fertila mergi inapoi 19 zile de la prima zi cand urmeaza sa aiba urmatoarea menstruatie si afli data cand incepe aceasta perioada, apoi aduni la acea data 7 zile si afli ultima zi fertila.
Ex. urmatoarea menstruatie va fi pe data de 28 oct. Prima zi fertila a fost pe data de 9 octombrie, iar ultima zi fertila va fi pe 16 octombrie.