| Deeeaa22 a întrebat:

Am nevoie de ajutor.
In urma cu 3 luni de zile am avut primul act sexual neprotejat. Acesta nu a ejaculat in mine dar la 72 de ore am luat pilula de a doua zi in doza unica pentru a fi sigura. Mi-a venit menstruația cu 2 săptămâni înainte in prima luna, a doua luna mi-a întârziat 2 săptămâni iar luna asta mi-a venit normal. Am făcut și 2 teste de sarcina, primul in prima luna iar al doilea in a 2 a luna, pentru a fi sigura, acestea au ieșit negative. Precizez ca in primele 2 luni mi-a curs mai puțin dar in jur de 4 zile. E posibil sa fiu însărcinată?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din descrierea ta reiese/se pare ca niciodata NU a existat insasi POSIBILITATEA de a se fi putut forma o sarcina, fiindca actul sexual a fost intretinut in perioada de infertilitate relativa a ciclului menstrual. Doar asa se poate explica faptul menstruatia a pornit cu 2 saptamani INAINTE de data la care ar fi urmat sa inceapa daca totul s-ar fi desfasurat in mod normal in decursul acelui ciclu menstrual.
Si in plus, de asemenea pe langa faptul ca nu ai fost in perioada fertila a ciclului, sarcina NU avea cum sa ia nastere din moment ce nici sperma nu a fost ejaculata in vagin.
In aceste conditii in mod logic si rational rezultatul testelor de sarcina efectuate a fost de fiecare data NEGATIV din moment ce in urina testata este 100% IMPOSIBIL sa existe hormonul hCG. Multa sanatate!

| Deeeaa22 explică (pentru corbulalbrosu):

Îți mulțumesc mult pentru răspuns! Fiind primul act sexual nu sunt bine documentata și am zis sa fiu sigura. Încă odata mulțumesc! Multă sănătate.

| Deeeaa22 explică (pentru corbulalbrosu):

Nu pot sa răspund la mesaj, nu știu de ce.

| Deeeaa22 explică (pentru corbulalbrosu):

V-am dat mesaj pe acea aplicație. Răspunde-ți va rog.

| Deeeaa22 explică (pentru corbulalbrosu):

V-am trimis pe email, nu-mi merge aplicația.

9 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Dacă testele au ieșit negative șansele să fii însărcinată sunt aproape 0.
Acea pastilă ți-a dereglat ciclul menstrual pentru urmatoarele câteva luni, deci nu te aștepta să îți vină regulat.

| sofisis a răspuns:

"Acesta nu a ejaculat in mine dar la 72 de ore am luat pilula de a doua zi in doza unica pentru a fi sigura." - de ce Doamne iarta ma ai luat pilula aia? Asa, de control? Aia se ia doar in cazuri de maxima urgenta si cat mai repede, nu la 72 de ore. La 72 de ore daca iei pilula de a doua zi, poti foarte fain frumos sa ramai gravida daca ejaculeaza in tine.
Este nociva pastila si da multe dereglari iar tu ai luat o foarte iresponsabil. Nu te tin balamalele, nu faci sex. E simplu!

| Deeeaa22 explică (pentru sofisis):

Nu draga mea, nu am luat de control am luat pentru ca nu eram sigura ca el nu a ejaculat in mine. Și te anunț ca dacă o iei o data pe an nu e nociva. Și mulțumesc de răspuns.

| sofisis a răspuns (pentru Deeeaa22):

Si de aici replica: nu te tin balamalele, nu faci sex! Simplu. Tu chiar iti faci iluzii ca o sa o iei o data pe an? Bafta!winking
Deja ai inceput prost. Foloseste Nuvaring. E cel mai simplu mod de contraceptie... draga mea laughing))

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Nu ai cum sa fii.