| elenaionescu a întrebat:

Am nevoie de câteva păreri.
Deci am avut relații sexuale cu prietenul meu care a fost cu protecția, dupa ceva timp a mai bagat-o de vreo 5 ori fără prezervativ(precizez ca nu eram in perioada fertilă iar înainte să o bage a spalat-o).
Insă de câteva zile încoace mă tot dor sanii și am uneori stări de voma.
Mă gândesc practic mereu dacă nu am rămas cumva însărcinată

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca ai subliniat in mod expres faptul ca : ''precizez ca nu eram in perioada fertilă '' rezulta ca a fost cu totul IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina in acel moment fiindca pur si simplu NU a existat un OVUL VIABIL in acel moment in interiorul aparatului reproducator din care sa se poata forma sarcina chiar si daca ar fi ajuns sperma in vagin si astfel ar fi existat doar spermatozoizi adica numai unul din cele 2 ingrediente obligatorii sa existe.
Sarcina rezulta in urma fecundarii OVULULUI VIABIL de catre un SPERMATOZOID. In cazul in care NU exista ambele ''ingrediente'' devine absolut imposibil sa se poata forma sarcina... din NIMIC.
Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Imacerealkiller a răspuns:

Trebuie sa iti faci test de sarcina, pentru a fi sigura. Niciodata nu se stie daca poti sa ramai sau nu.

| Imacerealkiller a răspuns:

Daca testul de sarcina a fost efectuat dupa ce au trecut 28 de zile de la data ovulatiei sau de la data in care a fost intretinut actul sexual neprotejat, atunci rezultatul NEGATIV obtinut este 100% VALID, VALABIL si CORECT si indica faptul ca in urina si in sange in mod absolut sigur NU exista hormon de sarcina hCG.
In acest caz se poate presupune ca poate fi vorba de o dereglare grava/severa a activitatii hormonale si din acest motiv ar trebui sa se prezinte la un cabinet medical de Endocrinologie pentru a fi consultata si sa fie evaluata starea ei de un medic specialist. Sau sa se prezinte la un cabinet medical obstetrica-ginecologie asa cum este indicat sa procedeze de fapt toate fetele dupa ce au fost dezvirginate. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Dsca nu erai in perioada fertila nu ai cum sa fii gravida.

| elenaionescu explică (pentru Emilian65):

Dar cum rămâne cu faptul că mi sau întărit sînii și mă dor((