| Maria_8560 a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi. Un baiat imi face avansuri chiar daca are prietena.Sunt de cativa ani impreuna, dar se intalnesc foarte rar. Spune ca vrea sa puna capat relatiei, dar e prea las. E foarte dragut tipul, dar nu stiu ce sa fac. Vrea sa fie cu mine ca sa nu-i simta lipsa? Va rog, ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Sa sti ca baiatul ala nu are de gand sa termine relatia aceea. nu este las este pur si simplu smecher. adica gandeste-te:, se foloseste de tine cat timp cealalta e plecata iar apoi se intoarce la ea. ii este mai comod sa zica ca nu poate pune capat relatiei. parerea mea este ca daca nu e in stare sa se desparta de prietena aia a lui inseamna ca ce vrea cu tine nu e ceva serios, e doar o aventura probabil pentru a iesi din rutina aia care a intervenit in relatia cu prietena lui. sau poate vrea sa isi demonstreze ca inca nu si-a pierdut talentul de coceritor avand in vedere ca nu si-a mai pus in practica talentul de cand are prietena! iti spun sincer ca in locul tau nu l-as mai baga in seama pana nu pune punct relatiei astfel vei sti daca chiar contezi pentru el.

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cat de fumata poate fi povestea asta. E ca si cum ai fi amanta si tipul iti promite ca se desparte de sotie cand el de fapt o iubeste si vrea doar o tipa care sa faca tot tacamul in patoh go on
Numai cand se va desparti de ea, da-i o sansa

| Vizitiul a răspuns:

Odata ce te-ai gandit sa postezi asa ceva, inseamna ca te gandesti sa incepi o relatie cu acel baiat? Ok, te gandesti ca-i frumos si-l vrei, dar nu te gandesti ca, poate fata de langa el il iubeste si va suferi? Nici nu ma asteptam, voi sa fiti fericit, restul da-i naibii. As vrea sa te pui in locul acelei fete, iar pe urma sa iei o decizie.
Numai bine! Nu incerca sa te scuzi prin a-mi spune ca ai vrut doar pararea noastra si nu ai de gand sa incepi o relatie. Daca aveai putina moralitate nu apareai cu intrebarea si refuzai din prima acel guster.

| Monica a răspuns:

Cum să fie laş să pună capăt unei relaţii? E o minciună absurdă pe care o folosesc majoritatea bărbaţiilor care simt nevoie unei amante.
Nu fii atât de credulă. Vei avea de pierdut, mult.
Cunoasteţivă mai bine eventual.Nu grăbi lucrurile.Cu toate că n-ar fi bine să te bagi peste o relaţie de lungă durată, pentru că nici tu nu te-ai simţi bine dacă cineva s-ar băga în viaţa ta personală. Aşteaptă să termine cu ea, daca tot vrea şi apoi faceţi ce v-aţi propus!

| SeNyS a răspuns:

Nu cred ca ti-ar place sa fii premiul de consolare, si sa nu faci prostia sa accepti sa fie cu tine in acelasi timp ce este si cu ea.nu te umili singura, daca tine la tine cu adevarat, sev-a desparti de actuala si tev-acauta, dar convinge. te ca nu o mai iubeste, desi ma indoiesc ca ar putea sa uite o relatie de cativa ani...Rabdaree e cineva pentru fiecare acolo... daca el e cel potrivit tie, va fi al tauwinking

Bafta:* xD

| RobertClaudiu a răspuns:

Punel sa se desparta de ea si mai apoi va fi cu tine ca din cate ais cris nu mai prea merge treaba intre ei asa ca el ii cu ea mai mult din obligatie

| Cristyn a răspuns:

Sp.ca daca vrea sa iasa cu tine mai intai sa se desparta de ea. Daca tu iesi cu el fara ca el sa o termine cu ea, s-ar putea sa te ia de fraiera pana la urma.

Răspuns utilizator avertizat
| lAuRitAs a răspuns:

Dai 2 palme si zi sa se trezeasca la realitate... happy bye

| emm a răspuns:

Pai e posibil sa se fi plictisit de relatia cu fata aiahappy
daca zici ca sunt de ceva ani impreuna.thinking
incearca sa vb mai mult cu el si poate iti vei da seama ce vrea de fapthappy
daca cauta alta prietena desi are una deja inseamna ca fata aia nu ins. cine stie ce pentru el.
succes:*