| Bubble_7593 a întrebat:

Am o intrebare ce sa fac :-s? Eu am avut un prieten si ne-am despartit.Si in ultimul timp ne purtam ca si cand aeram impreuna dar nu eram.Acum a venit vacanta si nu ne mai vedem.Si eu sunt sigura cand incepe scoala nu o sa mai ma bage in seama. Un baiat ma place si il plac si eu dar mai mult pe primul. Iar al doilea baiat numa pot vedea prea des cu el si aseara cand l-am intrebat daca ne vedem el a cam insistat sa ne vedem la el acasa. Ce sa fac sa ma combin cu al doilea sau sa astept sa se termine vacanta si sa ma combin cu primul.[primul mi-a gresit cam de multe ori cat timp suntem impreuna cand nu se poarta frumos]

4 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

In viata, exista momente in care trebuie trebuie se iei anumite decizii. Gandeste-te la ce iti poate oferi fiecare dintre ei, si alege ce este mai bine pentru tine.

| SperanteSpulberate a răspuns:

Poi eu zic al doiliea, primul nu mai merita nimic de la tine! Al doilea vezi cum se comporta, nu te duce la el acasa ca poate vrea sa faca doar sex cu tine! Intreaba-l pe primul ce vrea de fapt de la tine?! Si daca are un raspuns de "nu stiu " atunci logic ca nu ii pasa, dar sa ai grija si cu al doilea, ca baieti de azi sunt foarte rai! Iubire si fericire!
Bafta si Craciun Fericit!

| lime_3980 a răspuns:

... sa reiei relatia cu primul din punctul meu de vedere e cea mai mare greseala pe care o poti face, pentru ca nu va mai fi la fel si pentru ca iti faci tie rau sperand ca va fi iar la fel.
Al doilea pare ok, bine depinde si cati ani ai tu... daca ai 15 sau sub si te cheama la el acasa e destul de urat si eu zic ca nu merita daca ai peste distreaza-te!

| Nykwtza a răspuns:

Eu cred ca cu nici unu ^_^ pentru ca primul sa tinut foarte mult la tine nu avea sa greseasca de atitea ori, si avea el sa faca primul pasa pentru ca sa va inpacati si nu tu! Primul baiat imi pare ca nici nu-i pasa de tine (asa cred)
Dar al doilea Vrea oarecum sa te foloseasca pentru necesitatea lui, vrea ca tu sa fii ca o papusa in miinele lui! Rabda oleaca, fii mai departata, vezi ce ascund amibii baieti, si ceea ce vor cu adevarat de la tine! Oricum eu te sfatuiesc sa deschizi ochii mai bine, ca nici un baiat nu-i perfect, si cu o mare usurinta poate sa te foloseasca fara sai pese de tine si sentimentele tale!
Nu uita ca in lumea aceasta nu-s numai 2 baieti...sunt o multime!

Bafta incontnuare! Sper ca te-am ajutatwinking