| Symphonix a întrebat:

Am o intrebare foarte importanta pentru cei care cunosc cazul...


De joi am inceput sa simt durere in coapsa dreapta cam din zona rinichiului si inca o palma mai jos. Crezand ca din cauza rinichiului am consumat foarte multe lichide in ziua respectiva ceea ce ma facea sa urinez foarte des. Vineri durere de pe coapsa sa mai lasat intre timp am facut masaj pe locul respectiv si simteam ca o galma ceva gen cum e cand ma masez sus la umeri si am putut dormi noaptea. Vreau sa mentionez ca noaptea pentru a nu simtii dureri dorm ba pe burta ba pe spate. Astazi am inceput sa simt si in partea dreapta in fata durerea parca radiaza. febra nu am ( 36, 7) era temperatura mea mereu si tensiunea 10, 5 sau 10, 7 am pofta de mancare greata nu am si cateodata simt intepatri in partea dreapta. Nu am piciorul amortit pot fac ridicari in fata si laterale fara dureri. Mi-e frica totusi sa nu fie apendicita :-s desi tocmai saptamana viit. imi pot face programare la doctorul de familie.

Si cu cat ma agit mai tare cu atat mie se pare ca ma inteapa mai des. Cand stau intinsa pe spate nu simt la mana nici o umflatura nu inteleg ce poate fi pentru ca nu prezint simptomele apendicitei. Ar putea fi o raceala jos? Sau o problema la coapsa?

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Lombosciatica este durerea lombara ce iradiaza intr-unul din membrele inferioare. Are ca si cauza un traumatism de coloana, un efort fizic intens sau expunerea la frig.Pentru un diagnostic corect trebuie insa sa te adresezi medicului.

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Nu cred ca ai apendicita, mai degraba e o lombosciatica.

| Symphonix explică:

Am uitat sa mentionez ca de obicei cand ma trezesc nu ma doare si se agraveaza peste zi seara ajungam sa ma doara cel mai tare si nu pot dormi daca nu fac masaj

| Symphonix explică:

Abh imi poti explica ce e lombosciatica?
TRebuie sa ma ingrijorez?