| qieiqpalz a întrebat:

Am o problema.Eu ies cu niste prieteni si in grupul meu e si o tipa draguta.Ea eu zic ca ma cam place, de ce? Pentru ca tot timpul vine langa mine, la orice gluma de a mea rade, imi da telefonul ei, intodeauna ma priveste si azi a facut exact ce am zis mai in sus si de obicei cand pleaca acasa ea il lua pe un prieten in brate si la mine vine si intinde mana, gen salut. Eu am zis ca imi da o strangere de mana ca la un ultim gunoi sau ca la un om al strazii, tipa dupa a zis ca sa merg la ea sa ma ia in brate, dar nu am mai vrut eu, adica nu am nevoie de mila ei..si cand i-am zis ca nu mai vreau, ea s-a dus grabita si pe fata ei putea citi tristetea.....acum nu stiu ce sa fac, puneti-va in locul meu, o parere va rog cu ce as putea face? Are rost sa ii scriu?

Răspuns Apreciat de Editori
| InteractiV a răspuns:

Cea mai inteligenta miscare din partea ta ar fi sa ii scrii si sa iti ceri scuze, e vizibil din spusele tale ca fata te place. Incearca sa te pui putin in locul ei, cum te-ai simti daca ti-ar placea o anumita persoana iar ea nu ti-ar acorda nici o sansa? In viata e despre cei din jurul tau, uneori e mai bine sa ii pui in prim plan pe cei dragi, astfel, vei beneficia si tu de unele avantaje.

| qieiqpalz explică (pentru InteractiV):

Am vb cu ea si cred ca nu ma place...sau nu ma mai place cine stie

| InteractiV a răspuns (pentru qieiqpalz):

Ma bucur ca ai lamurit situatia, sa fii sanatos.

5 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Eu cred ca-i trista din alt motiv, pentru ca tu nu stii sa scrii si sa te exprimi corect.
Daca ai pune mana pe limba romana si in special pe gramatica, sunt convinsa ca ar fi fericita si te-ar lua in brate de bucurie.

| corbulalbrosu a răspuns:

Sa ii ceri iertare pentru toate acele cuvinte jignitoare adresate ei in cel mai prostesc mod si moment. Asa ar proceda orice baiat care are pretentia ca este educat. Sanatate!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fata vrei să îți spună în gura mare că e moartă de iubire după tine.
Dacă ai milă de ea, poartă-te frumos, și spune-i românește, te iubesc sau cum spuneți voi, te plac.

| qieiqpalz explică (pentru sadrian46):

Nu cred ca mai e cazu.

| anonimg a răspuns:

"De obicei cand pleaca acasa ea il lua pe un prieten in brate".
Cum poti crede ca te place mai mult decat pe acela care il tine in brate? Este o fata usuratica. In ce ma priveste nu ma vad niciodata intr-un astfel de grup.

| qieiqpalz explică (pentru anonimg):

Il lua pe el pentru ca se cunosc mai bine..eu chiar daca o fac sa rada nu am prea vb si nu ma cunoaste... poate ii rusine sa ma ia...dar nu-i problema acum am rezolvat si pe mine ma ia

| NUpotiSaintelegi a răspuns:

Adica... De ce iti dadea telefonul? Ce faceai cu el? Jucai Candy Crush?
-Atat de multe intrebari si atat de putine raspunsuri...