| Anonim12t a întrebat:

Am o problema legata de dezvirginare,vaginul a fost penetrat,a curs sange, iar acum ma aflu la al 4 lea contact, pe perioada actului sexual mai simt usturime.
Care este cauza?

Răspuns Câştigător
| Floareasoarelui26 a răspuns:

Este normal ca inca sa mai simti disconfort dupa primul contact sexual.
Cat timp, este greu de precizat.In cazul anumitor femei, acest disconfort dispare dupa 2-3 contacte sexuale, in cazul altora, dupa 10-12.Depinde de fiecare corp in parte, de cat de elastic este vaginul, de cat de repede se adapteaza, dar intr-o oarecare masura si de cum s-a produs acel prim contact sexual. Daca a fost mai traumatic si mai dureros, este posibil ca disconfortul sa persiste pe o perioada mai lunga decat cea anticipata, deoarece muschii vaginali au fost fortati si s-au ales cu niste microleziuni si depinde si de perioada in care acestea se vor vindeca.
Incearca sa folosesti lubrifiant pentru a resimti cat mai putin aceasta senzatie neplacuta.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu ca baiat nu ai vagin asa ca intrebarea ta e pusă la mișto

| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca intdinerea fibrelor muschilor care formeaza vaginul pana la o anumita lungime bine definita si astfel diametrul canalului vaginal sa ajunga la o anumita largime suficienta pentru a putea fi intretinute acte sexuale fara probleme, trebuie sa treaca un anumit timp. Ulterior largime astfel realizata, se va mentine pe toata durata vietii definitiv sau foarteputin modificata, dar acest lucru se produce dupa o anumita durata in timp. Din acest motiv dupa sexul de dezvirginare se constata ca si urmatoarele cateva acte sexuale, (numarul lor este imposibil de precizat), la inceput vor fi uneori foarte dureroase, insa cu timpul treptat durerea va dispare si in locul ei se va instala placerea si satisfactia oferita de sex. Mai ales la inceput, imediat dupa dezvirginare, singura solutie cu adevarat eficienta o poate reprezenta cunilitia sau o masturbare realizata printr-o "degetica" mai lunga dar efectuata cu tandrete inainte de inceperea penetrarii propriu zise. De obicei pentru a nu agrava si amplifica durerea aparuta dupa sexul de dezvirginare, este necesara ca pe o perioada de circa 6-7 zile sa existe o pauza/un repaus in care sa se efectueze doar jocuri sexuale, cum ar fi petting-ul, dar fara penetrare. De obicei urmatoarele acte sexuale imposibil de precizat numarul lor (5-7 chiar si 10) vor fi dureroase insa din ce in ce mai putin, deci va mai exista un oarecare disconfort care se va diminua treptat pe parcursul primelor saptamani de activitate sexuala. Perioada si gradul de disconfort resimtit dupa dezvirginare depinde atat de conformatia si dimensiunea vaginului tau, dar mai ales si in primul rand, de dotarea partenerului de sex precum si a tandretii si a modului in care partenerul actioneaza de fiecare data. Multa sanatate!

| Darius81 a răspuns:

Infectie probabil, du-te la ginecolog pentru o consultare