|

Am o problema.Mie îmi plac femeile modele adică cele care apar pe site-uri de rochii ex starshiners, Inpuff sunt topit după femeile îmbrăcate care apar in imaginile alea la rochii și nu stiu cum sa ajung la ele.Mie de ce îmi plac femeile astea și dacă as fi și eu bărbat model sau designer as avea și eu femei din astea?

1 răspuns:
| a răspuns:

Cele de pe starshiners sunt doar fete si femei simple, obisnuite, placute la infatisare si cu ceva forme, pe care stau bine hainele.
Iti plac pentru ca ti-a place sa arati ca ele, dar asta nu-i decat o preferinta personala, nu ceva de nemaiintalnit sau de neatins.
Ce prefera barbatii este discutabil!
In primii ani de adolescenta si tinerete (16-25 de ani) prefera orice fata/femeie care-i dispusa sa se culce cu ei, ca deh, sunt hormonii care-i mana happy si evident nu au intentii sa se casatoreasca la varsta aceea, vrand doar distractie si sex.
Dupa 25 de ani, sunt ceva mai selectivi, uitandu-se dupa fete cu ceva creier, curate, gospodine, cuminti... cu care ar putea avea o legatura serioasa, care ar putea duce la o casatorie.