| srs7866 a întrebat:

Am o relație de 10 luni iar iubitul meu vorbește cu multe fete printre care și foste...deși mie mi-a zis că nu o face atunci când ne-am cuplat mi-a zis recent că a făcut-o în tot timpul ăsta si că m-a mințit că mă despărțeam de el dacă aflam, iar când am aflat ne certasem urât pe tema ca nu îl las să vorbeasca cu altele și mi-a zis că sunt prea posesivă și dacă nu îl las să vorbească cu cine vrea o terminăm. Eu l-am lăsat deși mă doare să știu că vorbește cu altele si de multe ori e activ, dar îmi răspunde greu iar eu sunt sigură că vorbește cu alea.
Îmi zice că sunt stresantă dar de abia vorbim, îmi zice uneori și că nu are chef de mine și l-aș fi lăsat chiar atunci când am aflat dar îl iubesc prea mult și aș suferi mult... mi-a mai și zis că el nu vrea să aștepte până când facem 18 ani ca să facem sex și că ar vrea să o facă cu altele dar eu nu am voie că înseamnă că îl înșel cică. Cum credeți că mă pot îndepărta de el?

Răspuns Apreciat de Editori
| EvaCătălina a răspuns:

Fii puternică. Nu e ultimul. Sunt atâția bărbați pe lumea asta. Părerea mea e că ai mai mult de suferit dacă rămâi în continuare într-o relație cu el. Nu se va schimba nici după ce veți face sex, nu se va schimba niciodată. Știu că e greu, dar mai bine suferi 2-3 luni decât să suferi ani de zile sau mai rău, o viață întreagă. Capul sus și mergi mai departe! Succes happy

| srs7866 explică (pentru EvaCătălina):

Mulțumesc,ne-am despărțit
Oricum eram la distanță

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Il lasi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Singura soluție ca să scapi de o asemenea obsesie este să îți cauți în mod activ și hotărât pe altul.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pa si pussy, e clar ca individul e un dobitoc sinistru.

| caruflorin a răspuns:

Hei! Gândind logic si obiectiv, realizând că ești doar atașată și că nu îți face bine relația respectivă, ca poti mai mult si ca vei reusi sa-i pui punct, iar la momentul potrivit pentru tine vei cunoaște pe altcineva. Succes!

| Monquesse a răspuns:

Ce e cu bărbații ăștia? Cred ca ar trebui sa îmi fac un squad de fete singure și mișto și sa ii pun la punct pe ăștia. Nu te merita, daca el vorbește cu altele e clar ca nu are nevoie de o relație. Iubirea trece, e puternica la început și da îți vezi viața fără el dar daca ai sta cu el un an doi trei și tu sa vezi ca el nu are nici un pic de respect te-ai satura de așa ceva. Ai doua modalități ori îl lași in pace sa vorbească cu cine vrea și îți vezi tu frumos de viața, ieși cu prietenii, îți faci timp pentru tine, ieși la shopping, citești ai o grămada de lucruri de făcut. Ori rămâi cu el și începi sa vorbești și tu cu băieți, crede-ma poți sa fi și ticăloasă daca vrei, atât de ticăloasă încât o sa regrete ca te-a cunoscut (in sensul bun). Bărbații ăștia la început sunt așa ca o pisicuța vin se freacă de picioarele tale, ți se pun in poala, torc. îți sunt fideli zi de zi pana ii lași sa te domine in totalitate și sa se hrănească din sufletul tău. Ești tânăra in primul rând trebuie sa fi fericita! Nu mai accepta sa fii călcată in picioare de nimeni niciodată!

| srs7866 explică (pentru Monquesse):

Cred că e cel mai bun răspuns pe care l-am primit vreodată!
Ai WhatsApp?

| Monquesse a răspuns (pentru srs7866):

Da am whatsapp

| Andreea1778 a răspuns:

Profita de naivitatea ta, dacă totuși ai putina demnitate Lasă-l.

| NiC095 a răspuns:

Baiatul ala nu te merita si numai te face sa suferi. Incearca sa nu il mai bagi in seama, cand te suna el vorbiti si atat. Nu il mai cauta, nu ii mai da atentie. Ca sa nu te gandesti mai mereu la el, gaseste-ti activitati in care sa fi mai mereu prinsa, asa timpul va trece mult mai usor

| Neymarjrfive a răspuns:

Răspunzi și tu cu aceeași moneda, de ce trebuie sa fiți unele fete atât de fraiere pe bune?

| Avarya a răspuns:

Părerea mea e ca ar trebui sa îl lași de tot, și sa va vedeți amândoi de calea voastră, așa nu se clădește o relația, nu lasă niciodată un bărbat sa te amenințe cu despartirea, doar ca ce? ca nu îl lași sa vorbească cu fostele și cu gagicutele lui? Mai bine îl lași, dacă ii dai mâna liberă acum, va avea in toată relația. Vei pierde mult timp, iar la un moment dat tot veți ajunge la despărțire, iar atunci vei regreta timpul pierdut, așa cum am făcut și eu. Îți urez toate cele bune.

| srs7866 explică (pentru Avarya):

Ai dreptate..ne-am despărțit

| Raulalexandru2005 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa il lasi daca face asa inseamna ca e genul de baiat care nu respecta femeile si se gandeste doar la sex (parerea mea)