| FelixRadu21 a întrebat:

Am observat săptămânile astea că îmi dau cereri de prietenie și ador la poze și postări doar fete de 16-18 ani. Adică am succes doar la fete mai mici decât mine, eu având 21 ani. E normal?

6 răspunsuri:
| CopilThembel a răspuns:

Da e normal. Dacă zici ca primești și mesaje de la fete e chiar super man.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Probabil pari mai tânăr decât vârstă care o ai. Am vorbit cu unii care se plângeau că se dau copilele la ei, dar și ei arătau de 17 ani.
Eu La 21 de ani, am pățit să-mi spună unele, Buna ziua. Eram wtf gen. Doar nu sunt așa bătrân. Și o grămadă de femei mature sunt receptive, cele tinere mai puține.

| Xchop43 a răspuns:

Dacă primești ador la poze și postări de la fete asta nu înseamnă că ai succes la ele...

| TLF92 a răspuns:

Altii nu primesc nici un like la poze de la fete de 10 ani la rand tu te plangi de o chestie banala eu in locul tau as trece la treaba

| AMa19 a răspuns:

Buna. Este perfect normal. Probabil stii deja de faptul ca fetele in general se dezvolta mult mai repede decat baietii din toate punctele de vedere, inclusiv mental. Asta inseamna ca o fata de 16 ani o sa fie mai matura decat un baiat de 16 ani. Iar un alt lucru important, este faptul ca fetele sunt atrase de baietii mai maturi, pentru ca par mai siguri pe ei sau au mai multa experienta, pot invata mult mai multe lucrui de la ei, sunt mai bine intelese, pot discuta mult mai multe subiecte, fata de ceea ce pot face cu un tip de varsta lor. Deci nu iti face griji.
Oricum majoritatea fetelor de varsta ta, sunt atrase de tipi de 25 de ani sau poate mai mari laughing deci. e totul ok.
Bafta.

| Anonim a răspuns (pentru AMa19):

Aia am auzit și eu pe net, numai că nu tot ce auzi pe net e adevărat.
Majoritatea oamenilor se maturizează numai după vârsta de 30 de ani. Indiferent de ce sex au, unii nici atunci. Din observațiile mele.