| ShowTim3 a întrebat:

Am sa spun cat de scrut pot
Imi place de o fata foarte mult ( nu inteleg cum de pot sa fiu asa orb ) sutem colegi, dar nu am vorbit mai niciodata, in ultimul timp m-am holbat la ea ( la propriu ) la un moment, a observat asta, pentru ca am vazut ca ne intalnim privirile mereu, timp de o saptamana, doua ne-am intalnit privirile, dupa nu s-a mai uitat la mine deloc, chiar deloc, acum parca evita sa se uite la mine.

Nici cand suntem fata in fata nu ne uitam ( cel putin eu nu ma uit la ea, dar nici ea nu cred ca se uita )

Dupa ce nu s-a mai uitat, 1-2 saptamani, a inceput acum sa ma enerveze, cum? pai cand sunt cu alti colegi vine si cere guma la toti, dar mie ultimul mereu si mai in nervoasa, vb cu colegi pe care nu ii plac, vb cu prieteni de-ai mei ( cu care nu avea nicio legatura si nu vb deloc, bine nici acum nu vb decat cateva propozitii ), odata am venit sa cer o foaie la banca ei (mai era cu 3 fete ) si nici nu s-a obosit sa se uite la mine desi a auzit intrebarea, si vb mai rastit
E o fire impulsiva si se supara repede.

Vreau si eu sa stiu daca am o sansa cu ea (are prieten de foarte multa vreme si stiu ca a refuzat 1000 de baieti, prietenul ei nu arata bine si nu are nici bani )
De ce se uita la mine atunci... si dupa brusc nimic? as mai vrea sa stiu.
Si ce as putea face?

3 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Are prieten nu e treaba ta, deci prin urmare stai cuminte nu e frumos!

| Thextruexme a răspuns:

Se uita la tine sa vada daca tu inca esti disperat happy nu are rost sa mai incerci mai ales ca are prieten acum te ignora ca sa iti dea subtilul mesaj de lasa-ma in pace.Pana nu se desparte de prietenul ei si inca ceva timp dupa pentru recuperare nu ai ce sa faci. Noroc.

| AndreeaAndreiuț a răspuns:

Se uita la tine poate pentru ca vede ca te holbezi in continuu la ea. Ea sigur stie ca-ti place de ea... Incearca si tu sa-ti muti gandul catre alta fata, succes