| Mihaiz123 a întrebat:

Am si eu doua intrebari.
1. Prima oara cand faci sex (bineinteles ca voi folosi prezervativul), unde ar trebui sa ejaculez (imi dau drumul)? Spre ex, are ceva daca se intampla in prezervativ?
2. Unde se poate tine un prezervativ (poate azi e ziua aia si trebuie sa fiu pregatit si sa il am la mine)?
3. Cam cat ar dura (tot actul in sine) prima oara?

Răspuns Apreciat de Editori
| AnaDiana289034 a răspuns:

1. Nu are nimic dacă ejaculezi in ea și porți prezervativ. La final te sfătuiesc sa verifici prezervativul sa nu fie spart ca sa stați amândoi fără grija.
2. Un prezervativ se tine in cutia lui. Nu încurajez purtarea lui îndelungată prin haine sau portofel deoarece de la caldura se poate deteriora sau se deteriorează ambalajul iar atunci automat nici prezervativul nu mai e sigur.
3. Prima data (dacă luam in calcul și preludiul undeva la 10-15 min). Pe prietenul meu prima data l-a ținut 5 minute și am avut un preludiu de 10 minute
Have fun laughing

4 răspunsuri:
| ShelbyGT a răspuns:

1. Îți dai în el în timp ce ești în ea. Senzația e super și după îl scoți și verifici de fiecare data.
2. Îl ți în cutie în buzunar sau în mașină.
3. Între 5 și 15 min de exemplu.

| darrio2007 a răspuns (pentru ShelbyGT):

Amuzant raspunsul 2, in masină.
Tu crezi ca are masina la intrebarile pe care le pune?

| Justme79 a răspuns:

Buna nu sunt experta in ați da cine știe ce sfaturi dar fiind prima ora important este sa fi calm și să nu te mai gândești ce și cum să faci vei ști la momentul potrivit cum te vei simți toate cele bune îți doresc

| ItIsAlright a răspuns:

1. Iti faci treaba. Cand simti ca iti vine, te retragi si egaculezi in prezervativ, ca pentru asta e acel rezervor. Poti si in timp ce esti in ea, dar atata timp cat simti cand iti vine, nu are sens. Nu am patit sa se rupa niciodata, but you never know. Dupa asta te poti duce la baie, il scoti si il arunci.
2. In cutia lui. Mai bine nu le scoti separat sa le pui pe cine stie unde si sa isi piarda din calitate/eficienta ( sa se intepe, sa expire, sa fie expus la soare, etc )
3. Pai preludiul dureaza ceva si e destul de important, sa zicem maxim 15 minute. Iar actul tot atat.

| Mihaiz123 explică:

Trei intrebari*