| funkky a întrebat:

Am si eu o nelamurire.deci eu prietena mea ne-am sarutat, chestii.am mangaiato pe "pasarica" s`a frecat de mine si.am ejaculat.eram imbracati amandoi, deci blugi, boxeri.ar putea ramane insarcinata sau ceva de genul?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu rămâne însărcinată, stai fără grijă.
Pentru o bună cunoaștere, www.seximus.ro
Crăciun fericit!
Pa, pa.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu poate ramane insarcinata prin haine.

| thereforyou a răspuns:

Wussy, cum poti sa intrebi asa ceva? cum dracu' sa ramana insarcinata, doamnelaughing si unde e rezistenta ta de barbat, de ejaculezi in pantaloni?!

| username23 a răspuns:

Nuuu... e f.simplu si clar raspunsul...nu desigur! stai linistit

| cossmy a răspuns:

Nu'i nimic:-J.toti o patesc la inceput. Nu are nici o sansa sa ramana insarcinata. Poate data viitoare, nu ramai sa termini in pantaloni, macar cu putin lucru manual din partea eilaughing.

| love_1456 a răspuns:

Nu! normal ca nu, insarcinata poate ramane doar daca ati avut un contact sexual, cum sa ajunga sperma prin bonxeri si blugi in vaginul ei? hai sa fim seriosi.

| funkky explică:

Cica rezistenta de barbatoh go on dupa ce se freca de *** nu cred ca nu ejaculezibig grin...in intrebare am uitat sa mentionez ca e virginabig grin!

| MEMO a răspuns:

Loooooool rolling on the floor) ce taree 'prin pantaloni'.
rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nop...atata timp cat nu ajunge in ea nu este nici o problema!

stai linistit! vai frate ce repede te exciti!

succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughingCum dreaqu sa intrebi asa ceva? u ai cum sa ramai insarcinata doar prin pipaielilaughingcat pot sa rad...ms mult ca m-ai facut sa rad pe ziua de azikiss

| xMaka a răspuns:

Nu! normal ca nu, insarcinata poate ramane doar daca ati avut un contact sexual neprotejat...winking