Stai linistita este doar varsta, stiu cum e parca iti vine sa ta indragostesti de fiecare baiat care iti vorbeste frumos. Problema este nu toti au intentii bune, ca sa-ti explic intentiile bune sunt atunci cand tine la tine si te trateza frumos, tine la tine si doreste sa va iubiti atunci cand hotarasti tu si poate astepta mai mult timp fara sa te insele, si intentiile rele sunt atunci cand sta o zi cu tine, se culca cu tine si a doua zi se desparte de tine si spune la tot cartierul { dar in cazul asta este vina ta ca ai cazut in plasa}. Daca esti smart iti poti controla toate emotiile astea trecatoare si sa ii invarti tu pe degete nu ei pe tine.
Ai mare dreptate in ceea ce spui dar eu ca baiat nu inteleg dc cand te comporti frumos,o iubesti din tot sufletul, o respecti si ii areti toata dragostea ta, dc dupa un timp ea profita de asta? eu asa sunt si asa voi fi mereu cu orice fata dar pana acum am avut doar de suferit din cauza asta.:-
ASA ESte viata nu avem ce face iubim, plangem, suferim, nu ai gasit fata potrivita dar incearca si pe partea aialalta sa fi un pic mai obraznik si impertinent poate asa iti merge mai bine cu fetele care isi bat joc de baieti sensibili.
Nu toate sunt la fel. Sunt unele fete care chiar stiu sa iubeasca, dar intotdeauna exista o mica problema nu li se acorda atentia necesara. Eu de exemplu daca sunt in cuplu cu un baiat la care tin foarte mult fac in asa fel incat sa ne simtim bine amandoi. Las de o parte gelozia stiu ca doar pe mine ma iubeste, am incredere dar la un moment dat tot eu gresesc ca sunt prea lipta de el. Noi fetele avem momente in care nu ne simtit iubite si de aia incepem sa fim mai BAD!
Exact asa sunt si eu ca si tine.din cate am vazut baietii tot asa isi gasesc fete care la un moment dat isi vor bate joc de el si fetele isi gasesc baieti la fel.si eu mereu am incercat sa fac sa fie bine, mereu tot eu am cedat, dar pana la urma relatia noastra de 2 ani s-a incheiat.a trecut aproape o luna si mie-mi este greu dar sper sa gasesc fata potrivita ca pana acum am avut doar de suferit. daca vrei sa mai vb una-alta lasa-mi id tau pe privat si ne putem da unele sfaturi.
Mi-e mise pare ceva normal, mai ales la varsta ta. poate esti inconjurata numai de baieti frumosi, si sexi, apai daca te indragostesti usor, sigur uiti la fel de usor, ca vine mereu altul, si altul, nu-i asa? Nu trebuie sa iti faci griji. Mereu vine altul.
Dar daca pui suflet la fiecare dragoste, asa o numesti tu, de fapt e greu sa te indragostesti usor, probabil vorbesti de atasare si simpatie.
Nutza_7228 întreabă: