1. poti sa faci sex, mai usor, daca medicul iti da voie, in ultimele 2 luni e putin mai dificil pentru ca iti poate provoca travaliul. 2. poti sa faci, daca te simti in stare si nu ai dureri. 3. nu cred ca va fi dezamagit pentru ca nu ai exeprienta. nu ai de unde sa ai, vei invata cu el. va aprecia asta
1. depinde; teoretic până naști, cu anumite precauții. De oricâte ori te simți în stare.
2. depinde și mai mult. De tipul nașterii (naturală / cezariană), de cum decurge aceasta (cu / fără complicații, rupturi de perineu, incizii, suturi - chestii d-astea). În principiu, cam trei luni, dar nu e o regulă. În plus, „sex" nu înseamnă musai act sexual vaginal.
3. dacă te iubește cu siguranță nu va fi dezamăgit, chiar dacă la început ești poate mai stângace. Dacă e destul de bou ca să se despartă de tine, fii sigură că nu acesta e motivul real!
Cu siguranta ca se va desparti (si) de tine, dar numai dupa ce te va convinge, ceea ce se pare ca a si reusit. Dupa aceea, ce ii mai poti oferi asttfel incat el sa nu plece? Nu cred ca se va multumi numai cu sex facut cu tine gravida, chiar daca va avea voie in aproape toata acea perioada.
Primele doua intrebari nu au legatura cu ultima. sunt doar curioasa sa stiu ce va fi in viitor in legatura cu primele doua...
Pentru 1 si 2 nu am un raspuns concret, raspunsul difera in functie de persoana, de starea ei de sanatate, de cum decurge sarcina, etc
3. Banuiesc ca stie ca esti virgina, e normal sa nu ai experienta.Nu are de ce sa fie dezamagit de tine, daca tine la tine nu se va gandi sa te paraseasca.
1. Depinde de cum decurge sarcina. Daca e totul in regula, poti face sex pana prin luna a opta, cam asa. Singura problema e ca s-ar putea ca libidoul tau sa-ti cam joace feste. Adica sa ai chef mai rar.
2. Dupa ce nasti, e bine sa te abtii de la sex, cel putin o luna jumatate. Oricum, oboseala acumulata, fluctuatia hormonala si durerea din timpul travaliului, s-ar putea sa-ti cam taie cheful pentru o buna bucata de vreme (cateva luni bune).
3. Depinde. Daca nu sta cu tine decat pentru sex, da, s-ar putea sa fie dezamagit de "prestatia" ta in pat. Daca te iubeste, o sa fie multumit oricum. Singura chestie e ca oamenii cam au tendinta de a-si compara partenerii actuali cu fostele/fostii. Poate ca el totusi, n-o sa faca asta.
anonim_4396 întreabă:
Reveenton întreabă: