| SifonieracelmaiboS a întrebat:

Aseara am facut sex cu iubita mea neprotejat si din cate stiu am scos-o la timp. Adica am scos-o si m-am mai si masturbat 4 secunde pentru a ejacula, dar cand m-am uitat la vaginul ei era ceva alb acolo. Din cate stiu chestia aia putea sa fie si de la ea, are sanse sa ramana?
Sunt un idiot stiu

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cred că e scurgerea ei de lubrifiere

| Annastassia a răspuns:

Ma indoiesc ca te-ai uitat tu in vaginul ei...fiindca-i situat 100% in burta ei. Poate ai vazut ca are secretie pe labii, ceea ce este perfect normal sa existe, de la excitarea ei.

| Donsavas a răspuns (pentru Annastassia):

Este in pelvis nu in abdomen

| Annastassia a răspuns (pentru Donsavas):

La anisorii astia, nu are habar ce-i ala pelvis, de aceea i-am scris burta.
Eu nu am mentionat nicaieri "abdomen" cum ai scris tu, ca ala oricum este mai sus decat burta.

| corbulalbrosu a răspuns:

Formularea raspunsului care sa fie obiectiv si corect devine posibil numai in cazul in care vei specifica daca in acel moment iubita ta ERA sau NU ERA intr-o zi a PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual.
Sarcina poate sa apara NUMAI in cazul in care sperma ajunge in vagin si de acolo in uter, in una sau in toate zilele care apartin PERIOADEI FERTILE.
Daca actul sexual neprotejat este intretinut intr-o zi INFERTILA a ciclului menstrual, in acel caz sperma poate fi ejaculata in vagin fara nicio retinere fiindca NU poate exista un ovul viabil si drept urmare intr-un astfel de caz este cu totul imposibil ca sarcina sa ia nastere.
Fiindca nimeni nu are capacitatea sa ghiceasca daca iubuta ta in acel moment era fertila sau infertila, reiese ca in acest caz NU se poate formula un raspuns. Pot fi formulate doa presupuneri sau pareri care pot fi 100% corecte sau... 100% eronate. Sanatate!

| SifonieracelmaiboS explică (pentru corbulalbrosu):

Nu am nici o idee daca era dau nu, știu doar că urmează să îi vina ciclul ori azi ori mâine, pentru că are simptomele acelea iar actul s-a întâmplat aseară
Din acest lucru reiese daca era în perioada fertila? daca da te rog frumos. Să mă lămurești dacă poate să rămână sau nu

| corbulalbrosu a răspuns (pentru SifonieracelmaiboS):

Acum 3 ore | SifonieracelmaiboS explică (pentru corbulalbrosu):
''știu doar că urmează să îi vina ciclul ori azi ori mâine, pentru că are simptomele acelea iar actul s-a întâmplat aseară''. In acest caz iubita ta in acest moment este in perioada de infertilitate absoluta. Citeste urmatorul raspuns :
Raspunsul corect in acest caz este un NU categoric si absolut sigur.

FORMAREA SARCINII IN ULTIMELE 9-10 ZILE ESTE IMPOSIBILA

Este determinat si stabilit stiintific si medical, ca in mod absolut sigur, precis si concret faptul ca OVULUL este produs si eliberat din FOLICULUL OVARIAN in una dintre cele 2 trompe uterine (in mod alternativ) indiferent de tipul sau lungimea ciclului cu exact 14 zile inainte de ziua de incepere a urmatoarei menstruatii, cu conditia sa NU fi fost fecundat ovulul. Cele 14 zile situate intre ziua de OVULATIE si ziua de incepere a urmatoarei menstruatii se numeste PERIOADA LUTEALA si are mereu lungimea fixa de 14 zile. De asemenea este determinat tot stiintific si medical ca OVULUL este VIABIL adica poate fi FECUNDAT de spermatozoid NUMAI in ziua producerii sale, doar in ziua ovulatiei, adica 24 de ore de la eliberarea sa din OVAR. In cazul in care ovulul nu este fecundat, atunci incepand cu a 2 zi ovulul nefecundat, intra intr-un proces de IMBATRANIRE accelerata/rapida si din acest motiv in 2-3 zile ovulul devine total degenerat, moare si se produce procesul prin care... SE DESTRAMA. O parte a resturilor de ovul rezultate este resorbit de endometru, iar cealalta parte se lipeste pe endometru, se transforma in asa numitul CORP GALBEN care are rolul sa produca hormonul progesteron pana in ultima zi a ciclului. Reiese ca dupa ce trec in jur de 3-4 zile de la eliberarea din ovar, OVULUL NEFECUNDAT PUR SI SIMPLU... DISPARE DIN UTER. Acest proces se produce aproximativ cu 9-10 zile inainte de terminarea ciclului menstrual si ziua inceperii menstruatiei. Fiindca in ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual absolut sigur NU poate sa mai existe un ovul viabil in uter, reiese cat se poate de simplu si clar ca in acele 9-10 zile chiar si daca ajunge in vagin sperma indiferent de cantitate, formarea sarcinii in lipsa OVULULUI devine 100% IMPOSIBILA. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Dsca nu ai ejaculat in ea, nu poate fi gravida.

| YourKitty10 a răspuns:

Poate sa fie de la ea. Șanse sa rămână nu cred. Dacă zici ca ai ejaculat afara.

| TAMARA2007 a răspuns:

In momentul in care sexul este neprotejat mereu sunt sanse de a ramane insarcinata