| Anonima22042020 a întrebat:

Ați folosit Tinder? Credeți că e o aplicație prin intermediul căreia poți ajunge la o relație serioasă? Și pare ciudat dacă aș da prima mesaj unui băiat?

13 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Da non-stop folosesc am cont premium

| Jassmina a răspuns:

As recomanda "gasitul" din viata reala, din oamenii pe care-i intalnesti in viata de zi cu zi, la scoala, la servici, la magazine, la prietenii comuni, la o nunta, petrecere samd.
Cei de pe Tinder si alte site-uri sunt 90% gunoaie.

| Anonimboy17year a răspuns (pentru Jassmina):

Draga Jasmina, și tu, și eu, suntem români, ambii cunoaștem mentalitatea românească, no mai învăța pe fata sa umble doar cu cei din "viata reală" caci are șansa sa dea de gunoaie mai mari ca pe net, nu ai de unde știi tu ce oamenii are ea in jurul ei. Cât despre băieții buni, mai existăm si noi, doar ca eu unul văd ce se cere in ziua de azi si incept să mă schimb, dacă asta ii place la femeie, asta trebuie să-i dai.

| Jassmina a răspuns (pentru Anonimboy17year):

Avand o diferenta f mare de varsta aici, chiar si cu mentalitatea romaneasca, recomand intotdeauna viata reala, pentru ca 90% din ce-i pe internet sunt gunoaie.
Am prieteni, oamneis eriosi care dupa divort au incercat sa-si gaseasca alt partner si nu s-a gasit inca nici unul sa nu dea teapa, sa nu fie smecher, sau sa umble dupa casa sau banii celuilalt.
Raman de moda veche si recomand in continuare: cunoasterea pe real, din viata de zi cu zi, printre prieteni, rude, vecini, colegi, amici, samd.

| Anonimboy17year a răspuns (pentru Jassmina):

Înțeleg, in aceiași situație ca "prietenii" tai sunt si eu, doar ca eu nu sunt divorțat, n.am fost însurat niciodată... laughing Be happy

| Metisul a răspuns:

Și aici poți găsi un partener în formarea unei relații seriose, nu este necesar decât ambii sa fiți open mind.
Ca să îți răspund strict la întrebare nu cred ca vei găsi vreun făt frumos calare pe cal alb și sa aibă si educație și caracter, șansele sunt infime sa găsești o astfel de persoana indiferent unde o vei cauta, dar cert este ca exista șanse, dar trebuie sa fi foarte norocoasa, pe lângă astea trebuie sa fi și tu inteligenta, educata și cu cei 7 ani de acasă, dar cel mai important sa nu fi credula si naiva, puerila, sa nu ai așteptări mari de la nimeni, sa fi ready pentru orice, omul este o fiinta involuata, doar tehnologia a evoluat vertiginos, nu și omul; ma refer ca nu vei găsi un om bun prea ușor în adevăratul sens al cuvântului,, bun ".

Nu este deloc ciudat, ciudat ar fi sa îți placa de cineva și sa nu iei inițiativa dacă asta simți.

| 86wally83 a răspuns:

Hei!

Puțin probabil să fie o aplicație unde te conectezi cu cineva și apoi urmează ceva serios, totuși nici imposibil nu poți spune că e, însă eu consider că sunt șanse extrem de mici

Legat de a da prima mesaj nu mi se pare ceva ieșit din comun

| Anuket a răspuns:

Nu, nu poți ajunge la relații serioase, nu în acest scop se folosește tinder.

| psyclepath a răspuns:

Ca fata vei avea zeci sau sute de cereri de prietenie sau swipe-uri sau ce or fi pe tinder. Provocarea va fi sa ii separi pe disperați (iar ăștia sunt cei mai mulți) de cei care chiar vor ceva serios. Cu siguranță sunt și băieți ok care nu stau prea bine la capitolul viața socială și care apelează la tinder ca să intre în legătură cu fete pe care altfel nu ar avea cum sa le cunoască.
Iar în privința mesajului, nu mi se pare nimic deplasat dacă tu ești cea care îl trimite prima oara. Nu mai trăim pe vremea părinților noștri. Nu e o rușine să pari interesata de un băiat.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Am văzut ca și Batman(sau cum ul scrie el) de pe TPU cauta pe Tinder.

| 1997onur a răspuns:

Nu Nu am folosit in viața mea așa ceva nici nu o voi face vreodată.

| CristianPetre2002 a răspuns:

Vrei sa vorbim?

| Stoi94315 a răspuns:

Nu e este ciudat sa dai prima mesaj, relațiile on line nu sunt de fiecare data reușite, pe aceste platforme unii fac și mișto.