|

Aveam penisul de 16 cm si acum s-a micsorat la 15.5... de la ce se poate? Oricum vreau sa il maresc dar inca nu stiu cum. M-am blocat prea mult pe treaba asta si cu cat ma gandesc mai mult imi pare mai mic penisul cand ma uit sad ce pot face?

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Schimba ruleta. E defecta.

| a răspuns:

Penisul creste doar pana la varsta de 16 ani si atunci inceteaza.
Din paacte, nu exista tratamente sau produse care sa ti-l mareasca.
Ce se vinde in magazine sau online sunt doar niste minciuni, pentru ca nu functioneaza nimic, fiind doar bani aruncati.
gandeste-te bine, daca funtionau, mai gaseai tu milioane de barbati acre vor sa-si mareasca puta? Nu! Toti o aveau deja pana la genunchi si erau fericiti.
Deci, reclamele vand produsul, care oricum nu face nimic.
Accepta ideea ca ai un cuc atat cat il ai si invata tehnici de satisfactie, daca esti stresat de masura lui.
Singura vaiatnta de marire este cea chirurgicala, cu maxim 2-3 cm, extre de dureroasa si periculoasa, pentru ca ai doar 50% sanse sa reuseasca, sansele fiind sa ramai impotent pe viata, daca nu reuseste.

| a răspuns:

Lungimea penisului intrat in erectie poate sa prezinte mici variatii de +/- 0, 5 -1, 0 cm in functie de intensitatea excitatiei. Marimea penisului tau (daca l-ai masurat corect?) este mai mult decat OK. Ingrijorarilor tale sunt lipsite de sens, iar posibilitatea de a mari sau modifica dimensiunile penisului reprezinta dorinte imposibile de a fi realizate. big grin Multa sanatate!

| a răspuns:

Nu te mai uita mereu la el. Multumeste-te cu ce ti-a dat mama natura.

| a răspuns:

Este o mărime medie, deci îți faci griji inutile

| a răspuns:

Cu cat mai mult te gandesti la faptul ca nu ai o marime suficienta, cu atat mai mult iti intra asta in cap si mai multe probleme iti faci si ajungi chiar sa nu satisfaci nici o tipa pentru ca "te autoprogramezi" ca nu esti suficient...
Daca ai doua picioare cu care umbli bine, doua.maini cu care prinzi bine, de ce te-ar dota natura tocmai cu un penis cu care sa nu poti face treaba bine?

| a răspuns:

Dragule, relaxeaza-te.
Cand vei face sex, sex adevarat adica, nicio femeie nu va sta cu ruleta in mana ca sa ti-o masoarewinking.

| a răspuns:

Ce preferi: penis mare și creier mic? sau penis normal și creier mare? Cu ce te va ajuta mărimea penisului peste 10 ani sau 30 de ani? poate cu nimic. Dar creierul te ține toată viața! Investește în lucruri cu adevărat importante și viața ta va fi frumoasă!

| a răspuns:

Depinde la cât timp după masturbare te măsori.