| Giulia_6293 a întrebat:

Baietii, ce va place la o fata? si nu fizic...ci moral:d

Răspuns Câştigător
| Fotbalistul a răspuns:

Sa fie inteligentahappy si sa nu fie fitoasahappy si sa nu injure ca o...

4 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

Moral moral.

Bai stii ce mai deranjaza? indiferenta, asta urasc.
Cand artati ca o placi si nu sunteti pe aceeasi lungime de unda se ajunge la indiferenta din partea ei!

Fizic, toti ne uitam sa nu fie prea grasa sau prea slaba. Dar frateee! cica vezi una frumoasaaaaa foc, de se crede ca toata lumea e' a ei. Dar cand deschide guraaaaaaaaaa, ce auzi? Numai prostiii de pitipoanca. Mai bine una draguta si simpla. Frumusetea e trecatoare. Nu o sa fie mereu frumoasa, si nu o poti tine ca pe bibelou si doar ca sa va intelegeti si toate cele.

Moral? sa ma inteleaga, sa aprecieze gesturile mele si sa ma ajute unde gresesc.

Sunt multe chestii si cand ajungi sa iubesti sau sa tii la o fata care nu apreciaza cum esti sau ce ai de oferit e gravvvvv. Iti spun sincer. E o senzatie de ajungi sa urasti fetele si iti vine sa te izolezi singur un timp

| Alecsaandrra a răspuns:

Cica nimicrolling on the floor)

| Dany20 a răspuns:

Nu stiu cum sunt altii, dar eu unul, imi doresc o fata in functie de moment. De ex: cand am chef de distractie, imi doresc una nebuna rau, sa-si iasa din minti, in schimb dupa o noapte cu una de aia tot la o fata cuminte si iubitoare m-as intoarce mereuwinking Totusi nu te sfatuiesc sa faci ca mine, pentru ca am pierdut ceea ce era cel mai important pentru mine din cauza atitudinii asteiawinking

| xen a răspuns:

Nimic, lol