anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bănuielile legate de prietena mea s-au adeverit. Nu răspundea la mesaje și am hotărât să merg la liceul unde învăța și să o urmăresc. M-am deghizat cu pelerina de ploaie, ochelari de vedere falși etc, iar apoi m-am ascuns după niste conducte. (Știu că sună ciudat dar mi-a amintit de copilărie și mi s-a părut amuzat să mă deghizez). Se pare că după 5-6 mesaje și 2 apeluri nu a urmărit deloc telefonul, deși avea baterie...a ieșit cu telefonul în mana din tramvai însoțită de un băiat/coleg de liceu, eu am reușit să mă strecor în troleibuz alaturi de ei care zambeau și vorbeau, mă rog nu contează. După ce a coborât s-au despărțit fiecare către drumul lui și ne-am înfruntat în stradă sub ochii spectatorilor din împrejurimi.(menționez că asta s-a petrecut acum 2 luni). Acum urmează întrebarea: V-ați prins vreodată iubitul/iubita în timp ce va înșela? Daca da, cum ați reacționat, respectiv partenerul? Ce ați făcut apoi și cum sunteți astăzi?

14 răspunsuri:
| Favorite a răspuns:

Salut... Nu stiu cat conteaza ce am scris aici... dar sper ca vei citi.
Problema nu este la tip, ci la ea, pentru ca ea te-a inselat. Tu ai fost cu ea impreuna, nu cu el. Sunt sigur ca intelegi unde "bat".
Asta spune foarte multe despre o persoana. Te-a inselat, inseamna ca si cu el va fi la fel... nu fi prost sa te impaci cu ea. O persoana care inseala, va insela mereu. Nu merita sa faci scandal pentru asa ceva. Da dovada de maturitate. poti cel mult sa-i transmiti ca nu vrei sa mai ai de-a face cu ea. Oricum mi se pare un gest foarte urat.Asta e doar parerea mea.
Depinde acum si cat a durat relatia, atata timp cat nu aveti inele pe deget sunteti amandoi liberi din acest punct de vedere.

| corbulalbrosu a răspuns:

Consideri ca ai castigat mai multa consideratie sau ceva catusi de cat folositor prin acea joaca de-a Shelock Holmes?

| ChrissW a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Dacă nu o prindeam cu altul acum și o prindeam peste câteva luni-un an nu era mai rău? Pierdeam mai mult timp, deci cred că am făcut bine.

| Favorite a răspuns (pentru ChrissW):

Nu a zis nimeni ca nu ai facut bine. Ai vazut de ce e in stare prietena ta... Frumos gest. E demn de-o palma laughing

| Hammurabi a răspuns:

Dacă ai suntat-o de două ori în timp ce era cu celălalt și nu ți-a răspuns, da, pare destul de dubios. Chiar dacă nu a făcut nimic cu el deocamdată, probabil are în intenție.
Eu sunt curios ce ți-a zis când ai întrebat-o de ce nu a răspuns la telefon.

| ChrissW a răspuns (pentru Hammurabi):

Că nu a văzut, mare minciună a zis bineînțeles deși avea telefonul în mână happy.

| Emma30555 a răspuns:

Nu s au sărutat, nu s au ținut de mana, nu reiese ca te a înșelat. Reiese ca intra devar, nu avea chef sa vorbească cu tine

| RacPac a răspuns:

Nu faci nimic. Viata se intoarce, ce dau primesc si ce primesc dau

anonim_4396
| Anonim explică:

Deci ai văzut-o doar cum vorbea cu un tip în tramvai?

| ChrissW a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta era un timp cu care bănuiam că vorbește, iar în plus daca nu a citit mesajele mele și nu a răspuns la telefon cat timp era cu el, nu e clar că e ceva dubios rău? Mă gândesc că ducea o viață dublă, la liceu cu el, iar afară cu mine.

| Wickedklw a răspuns (pentru ChrissW):

Esti paranoic. Este absolut normal ca fata sa vorbeasca si cu altii. Atat timp cat nu s-au sarutat este ceva OK.

| GirlOnline81 a răspuns:

Situația ma depășește. N-am atâta imaginație sa fac scenarii laughing.

| Negoiu a răspuns:

Nu-i mai da telefoane, mesaje, etc! Nu o mai urmări! Dacă te va cauta ea atunci hotărăşti ce faci, dacă nu, adio! Nu te mai vrea şi gata, nu ai ce să faci, dragoste cu forţa nu se poate! Părerea mea...

| ChrissW a răspuns (pentru Negoiu):

Păi asta am făcut și în plus nici nu o mai caut după toate astea happy