| Dianamsr a întrebat:

Buna! A mai avut cineva o obsesie pentru cineva? Eu am,in sensul ca nu pot scapa de el in capul meu. Ma gandesc in fiecare zi de dimineata, pana seara. Ajutor? Sfaturi?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Romeo16101 a răspuns:

Bună, "obsesia" asta a ta nu e ok, degeaba te gândești enorm la o persoana dacă nici măcar nu ai idee daca el are sau va avea sentimente pentru tine. Vrei sa scapi de chestia asta? Dă-i unfollow pe rețelele de socializare, nu mai sta sa urmaresti postările lui, sau ultimul act, dau chestii de genul. Ieși pe afară cu prietenele, ocupa-ti timpul cu activități extra-curiculare, apuca-te de seriale, filme, organiza-ti grătare, ieșiri cu prietenii, și vorbește cu alți băieți pe rețele de socializare, și așa vei vedea că vei trece peste faza asta, sper că te-am ajutat, succes!

4 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

N ai ocupație mentală

| caruflorin a răspuns:

Hei! Si eu am aceeași problemă. Avem mult timp liber si avem mult timp sa ne gandim la asta, nu prea avem cu cine sa socializăm si in cazul meu sunt atasat de persoana respectiva, nu stiu daca si la tine este sau nu vorba de asta. La mine mai sunt si alte lucruri emotionale plus multe lucruri prin care am trecut, deci la mine nu e doar o obsesie si atat. Un sfat ar fi sa începi să ieși, sa te angajezi de ce nu, sa socializezi si sa găsești pe cineva mult mai apropiat de caracterul tău. Succes!

| mihaela2019 a răspuns:

Poți să scapi de obsesie dacă petreci câteva zile cu el până te plictisești adică să stai cu el 24 de ore din 24