| SpeșălGirl a întrebat:

A trecut ceva timp de cand nu am mai pus o intrebare dar in ultima perioada simt ca sunt intr-o situatie fara de scapare din cauza problemelor care s-au tot acumulat. Si cum se poate sa fie rău fara o problemă pe plan sentimental? Asta este nelipsita. In vara am petrecut multe seri alaturi de un baiat de care ma indragostisem (si el de mine).A fost o experienta uimitoare, chiar mi-a infrumusetat vacanta si nu o sa uit niciodată. Din vara si pana acum, a trecut ceva timp, dar, acum 2 saptamani m-a căutat. Am vorbit, voia sa ne vedem, eu am fost puţin mai inabordabila pentru ca trecuse foarte mult timp de cand nu mai vorbisem. Intr-o duminica dimineata, pe la ora 7 mi-a trimis un mesaj care m-a lasat masca. Era ceva in genul :"Vreau sa ne fu***... " M-am gandit ca era baut, pentru ca nu e genul, si nu i-am zis nimic. De atunci nu am mai vorbit, ma gandesc ca poate s-a simtit prost a doua zi si nu a stiut ce sa mai zica (si eu am trecut prin experiente asemanatoare). Cum as putea sa reiau legătura cu el? In vara a facut multe sacrifici pentru mine si sincer chiar nu pot sa ma concentrez pe altceva. I-as fi spus ca nu am luat mesajul in serios, dar deja au trecut 2 saptamani. Chiar nu stiu ce sa mai fac, va rog sa ma ajutati cu un sfat.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! După cum vezi băiatul este numai pe interes, nu ai scris daca voi doi a ti facut sex, dar indiferent cum ar sta lucrurile este urit din partea lui sa ti scrie asa ceva in mesaj, eu nu l as mai cauta daca as fi in locul tau, singurul lui interes este sa faca sex cu tine, ce varsta ai tu? Dar el? Multumesc.

| PersonajFictiv a răspuns:

Trebuia sa spui " si eu http://i.pinimg.com/......emojis.jpg "

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Si daca voia care era problema? Tu nu voiai? Parca tot in gluma se spunea si adev.Dar lasand trollingul deoparte, eu zic ca nu ai nici o garantie ca se va lega ceva intre voi, nu cu atitudinea ta distanta sau cu a lui de "mi-am uitat cei 7 ani in pragul usii".
But who cares, right? Daca intr-adevar iti place de el parerea mea e sa-i dai un semn de viata happy.El e doar un om, tu esti doar un om.Mai putin emotional si mai mult cerebral, at least for the moment.Bafta!

| ShamelessQboy a răspuns:

Intrebarea este daca pe tine te atrage fizic, dacă ti-ai dori să faci sex cu EL?
Dacă da, atunci nu vad ce te retine, mai ales ca este după cum chiar si tu ai spus, e asa după inima ta cum iti place tie!
Viata este scurta, nu spune nu atunci când este ceva ce iti doresti.
Si eu sunt băiat si am avut multe relații de genul, important este respectul reciproc între voi, restul vine de la sine, uneori dragostea vine in timp!

| Butin a răspuns:

Majoritatea baietilor sunt lapte si miere pana isi ating scopul. Iti promit orice numai sa ajunga sub chiloței. Nu era beat. Daca simti atractie pentru el invita-l la o cafea si vorbiti deschis ce vrea. Puteti avea o aventura doar de dragul vremurilor trecute si poate se leaga si o relatie