|

Buna.Acum 2 sapt m-am dezvirginat cu prietenul meu.Problema e ca pret de 3 minute nu am folosit prezervativ.Penisul nu a fost introdus adanc.A doua oara am incercat si penisul nici nu intra.Acum 2 luni mi-a venit ciclul pe 12 si acum o luna pe 10.Trebuia sa imi vina de 6 zile.E posibil sa fi ramas? Nu si-a dat drumul in mine doar ca ma gandesc ca poate se masturbase inainte si a ramas ceva pe capul penisului sau mi-a bagat degetul cu sperma.Ce sa fac?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

12.07 - 09.08 = 29 zile
10.08 - 06.09 = 28 zile, perioada fertila fiind situat cel mai probabil in intervalul zilelor cuprinse intre 20-26 August.
Daca dezvirginarea a avut loc dupa data de 27-28 August, atunci in acel caz posibilitatea de a se putea forma sarcina a fost foarte mica spre imposibila. Daca au trecut mai mult de 17-18 zile de la data dezvirginarii tale, in acel caz poti sa faci un test de sarcina, insa in acest moment, se va lua in considerare DOAR rezultatul POZITIV. Daca rezultatul este NEGATIV, testul va trebui repetat dupa trecerea a 5 zile. Sanatate!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Poți să faci un test de sarcină.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Test?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sau dereglare hormonala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fa un test de sarcina. E cel mai probabil sa fi ramas insarcinata. Il poti face peste 16-17 zile, iar daca iasa negativ/ pozitiv, daca vrei sa fi sigura mai fa inca unul peste inca cateva zile.
Seara buna si sanatate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează