|

Bună! Acum o săptămâna și jumătate, am făcut sex protejat cu prietenul meu, după câteva zile, când am mai vrut sa o facem, am observat ca prezervativul era rupt atunci când l-am scos din ambalaj. Ma consolez cu faptul ca dacă ar fi fost și primul rupt, l-as fi vazut ca și pe acesta.

De câteva luni aveam o menstruație regulata, îmi venea la 24 de zile, luna trecuta mi-a venit la 28 și in mod normal, ieri ar fi fost 28 de zile dar nu mi-a venit. Am senzațiile pe care le am in mod normal înainte sa vina, dar totuși. Exista șanse sa fi ramas?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pe baza informatiilor prezentate se poate aprecia ca in acest moment nu poti fi insarcinata. Chiar daca ciclul menstrual a ajuns in a 28-a zi, cu toate acestea cel mai probabil sangerarea menstruala nu a pornit ''la termen'' pur si simplu datorita faptului ca ciclul tau menstrual nu este de tipul foarte regulat. Fiindca conform spuselor tale au aparut si exista : '' Senzațiile pe care le am in mod normal înainte sa vina,'' in aceasta situatie in mod sigur va porni menstruatia in urmatoarele ore sau zile. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dupa calculul zilor descris de tine, ai facut sex posibil neprotejat in ziua 19, deci in ziua 5 de la ovulatie, teoretic nu ai cum sa ramai insarcinata in aceastazi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O data ce ti-a venit menstruatia luna trecuta nu cred

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează