| miuna10 a întrebat:

am 12 ani si imi place de un baiat! simte la fel pentru mine dar ce sa fac! multumesc☻☻♥♥♥♥♥♥

Răspuns Câştigător
| casian_6565 a răspuns:

Prindel de mana, mergeti dupa un colt si pupal sau daca nu ai curaj il rogi sa inchida ochii si il pupi dulte dulte si gata succes

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa nu faci nimic,nu fetele trebuie sa faca ceva, ci baietii!
Tu, ocupa-te de scoala, de joaca si de anii tai frumosi, pentru ca vor trece foarte repede si iti va fi foarte dor de ei!

| neutrino a răspuns:

Multi inainte, dar sa stii ca nu trebuie sa fii uimita: si baietii simt la fel ca si fetele!

| Zabbyel a răspuns:

Petreceti timpu impreuna love struck jucativa / distrativa aman2

| Blonda00 a răspuns:

Treci direct la subiect happy spune-i ce simti am nevoie de funda daca te-am ajutat :* sad

| BaDoX a răspuns:

Pune mana pe carte si lasa baietii pana macar la 17 ani. Esti prea mina si nu esti pregatita pentru o relatiewinking.

| MaryAlexx a răspuns:

Gandeste-te ca asta nu e dragoste,e doar o etapa prin care treci. Vezi cupluri peste tot,in acelasi timp si despartiri etc. Trebuie sa fii sigura ca simti ceva pentru el si el la fel pentru mine, pentru ca sa nu fii dezamagita in viitor ca a facut asta doar din prostie, un avant al adolescentei. Esti destul de mica, dar asta nu inseamna ca nu te gandesti si la urmarile acestei viitoare relatii.
Pe scurt, fii 100% sigura ca il laci si te place.