| Sara2333 a întrebat:

Buna! Am 12 ani, trec cls a6 a. Imi place de un baiat din clasa f mult de 2 ani. Am ajuns intr-o situatie destul de grava pentru ca am ajuns sa il visez noaptea. Il plac pentru ca este f frumos, are un suflet bun si este cel mai bun la toate. Sunt atrasa de el. As vrea sa fiu impreuna cu el adica sa am o relatie. Vreau atentie, imbratisari sau saruturi. Doar sa il tin in brate sau sa il mangai e destul. Adica nu va ganditi ca vreau sa intretin relatii sexuala. Sunt constienta ca sunt la o varsta frageda. Dezvirginarea la mine va aparea dupa 15 ani cu siguranta.
Revenind la subiect mie imi place de el doar ca lui ii place de o alta fata. Ce pot face pentru a obtine cel putin o imbratisare de el?

Răspuns Apreciat de Editori
| Georgiana9082020 a răspuns:

Nu poti sa il obligi sa te placa, daca el e indragostit de altcineva.Tu fii draguta cu el si initiaza mereu o discutie care stii ca-l intereseaza.Aranjeaza-te mai mult.Ai zis ca e si istet, asa ca sunt sigura ca-i plac fetele culte.Invata,studiaza.
Sa nu pari disperata dupa el, asta il va enerva.I-ai zis ca il simpatizezi?
Cu timpul poate te va placea si el.winking
Vrei sa il imbratisezi? Jucati-va adevar sau provocare si provoaca-l sa te imbratiseze.Succes!

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Să te bagi și tu în seamă cu el, vorbește prietenește, găsește lucruri în comun și vorbiți despre el, vă apropiați și vedeți dacă se leagă ceva

| Emilian65 a răspuns:

Daca lui nu ii place de tine, nu poti obtine o imbratisare de la el. Incearca si il uita, pentru ca el are pe altcineva pe care o iubeste cu adevarat.

| Andreeush a răspuns:

Dacă lui îi place de o altă fată ar trebui să îți iei gândul de la el.
Nu poți să obligi pe nimeni să fie cu tine.

| CerealaCuOchi a răspuns:

O sa fiu sincera cu tine, pari putin (foarte putin) obsedata si cam nasputa:f. Incearca sa ai un glow up ca sa il faci sa te placa in locul acelei fete, sau poti incerca sa fi prietena cu ea. Daca el se uita la ea in timp ce ea sta "la barfa" cu tine, automat de va observa si pe tine

| Lecorbusier a răspuns (pentru CerealaCuOchi):

Mai stefana fetita are 12 ani nu e obsesie e un crush care o sa i treaca in ctv luni tu n ai avut din astea cand erai mica si imatura?

| CerealaCuOchi a răspuns (pentru Lecorbusier):

Nu mi faceam dantezii, mi s-a parut mereu ceva scarbos si ca nu am dreptul sa ma gandesc la lucruri care nu s au intamolat intre noi 2, fie ele si imbratisari

| Kenji2Uchiha a răspuns:

Daca are "suflat" bun cum specifici tu, il rogi sa aiba putina milostenie, si sa intretineti actul specific de apropiere numit lingerea pe fata, practicat in multe orase romanesti de la Vaslui pana la Vaslui.

| AdvancedRRR12 a răspuns:

Fi draguta cu el si fi cat mai naturala de exemplu nu exagera cu make-up-ul si nu incerca sa fi ceva ce nu esti succes