|

Buna, am 14 aproape 15 ani si nu am trecut prin pubertate : am 1.60 cm, am fața de copil, am 43 de kg, iar penisul meu nu are mai mult de 3.5 cm neerectat si aproape 8 erectat. Practic am inca puța (nu mi s-a dezvoltat ca la ceilalți).

E rau ca ma dezvolt asa greu? Cum sunt inaltimea, greutatea si faptul ca sunt inca un copil raportate la vârsta? PS: ma consider copil deoarece toata lumea crede ca sunt clasa a 6 sau a 7 și am 11 ani, pe când eu sunt boboc liceu:

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pubertatea incepe dupa 14-15 ani, iar in cazul tau, avand doar 43 de kg, dovedeste ca esti inca INAINTE de pubertate, adica in copilarie.
Imi pare rau sa-ti spun dar fiecare copil are ritmul lui de crestere, fiind influentat de mostenirea genetica de la parinti, dar si de hrana sanatoasa pe care o mananci zilnic si bineinteles, practicarea unui sport.
Este perfect normal sa ai cuc mic la varsta asta, fiindca tu insuti esti micut. Dar va creste si el, odata cu tine, pana la 16 ani cand isi inceteaza cresterea (penisul) chiar daca tu vei continua sa mai cresti in inaltime, pana la 20 de ani.

Nu se spune: erectat si neerectat!
Corect este: " penis in erectie" si " in stare flasca".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ioneasca1001):

Multumesc mult

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In cazurile in care dezvoltarea fizica este lenta si varsta la care se intra in pubertate se face tardiv. Probabil ca si dezvoltarea ta va mai continua inca un un numar destul de mare de ani si poti spera ca pe masura ce va progresa in continuare dezvoltarea ta fizica, concomitent se vor dezvolta si organele genitale incat in momentul maturizarii definitive si penisul tau sa devina cum se zice apt... combatant. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru corbulalbrosu):

Mulțumesc mult, deci nu e vreo problema?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează