| gaby101 a întrebat:

Buna am 16 ani si inca nu am avut prietena. de sarutat sau sex nu mai spun,... da nu radeti. vreau sa-mi spuneti cam carei treaba, de ce cand incerc sa vb cu o fata parca sunt speriat si mi-e rusine...mai si problema ca sunt cam gras

Răspuns Câştigător
| Lord95full a răspuns:

Du-te la sala si fate patrat! si pe urma vin ele le tine! Cu ocazia asta slabesti sh o sa arati mai bine! Sh incearca sa te calmezi ca nu iti zice nimic daca vb cu ea frms! Incearca sa nu te balbai si fi cat mai sincer!winking

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| bilexa a răspuns:

Inteleg de aceea esti tu si asa timid pentru ca esti complexat. Din cauza colplexului tu te-ai inchis intr-o carapace si de aceea esti si timid. Inceraca sa treci peste faptul ca esti mai grasut decat ceilalti baieti dar asta nu inseamna ca nu poti sa ai prietena.
E f sanatos sa faci sport dar nu intotdeauna e si usor sa scapi de kg in plus, dar pe langa trebuie sa treci peste complexe, trebuie sa incerci sa fii glumet sa fii mai comunicativ si mai tupeist numai asa o sa reusesti sa te faci remarcat de fete.
Bafta.

| kidboo a răspuns:

Omul meu.deci la sala cun tine.si incearca sa fii calm. fumeaza inainte sa te vezi cu o fatalaughing. si incearca sa faci glume bune... fata de ele

| Numelenuapareinbazadedate a răspuns:

Pai si ce-ti trebuie tie sex la 16 ani? Da kilogramele jos, sa fii sanatos intai, sa ajungi la perioada in care sa faci sex cand vrei tu.

| ALEXANDRA_7471 a răspuns:

Uite.Proportiile nu conteazahappy. Nu conteaza ca esti gras.Cine te place. Te place asa cum esti.happy
(pentru.linistirea ta, poti sa incepi s ate duci la sala.sau sa alergi prin parc.este foarte ok )
In legatura cu timiditatea (te inteleg:*-eu inca incerc sa o depasescbig grin )
Dar.incearca sa-ti iei inima in dinti.invata sa zambesti din suflet unei persoane.invata sa vb frumos si afectuos.si totul va fi bine.happy
Sarutul.sexul? Eh.Toate la timpul lor.Eu primul sarut l-am avut la 13 ani laughing. Deci in concluzie totul este o "naratiune". toate pe rand.toate la timpul lor.
bafta :*

| Andreeeeea_2521 a răspuns:

Ii spune'ti ca "nu conteaza ca esti gras"straight faceDe ce mintiti fratE?straight faceAcum pe bune! Si eu sunt cam grasuta si imi urasc corpulstraight faceAm incercat sa slabesc e greustraight face
Ii spune'ti cu mare usuritastraight face
Si eu cam traiesc acelasi moment crede'masadSi nu mai stiu ce sa facsad

Sincer incearca sa slabesti incetu cu incetu.Sex nu cred ca'ti trebuie.Si vor veni si fetele

| darkmonster a răspuns:

Heiioo:].
nu`i nici o problema daca esti gras, adica sincer in calitate de fata decat sa umblu pe strada cu un tip care are picioarele mai subtiri decat mine prefer unul mai plinut, mai puternic care`mi da senzatia ca ma protejeaza!happy.
Asa ca nu fi suparat pe chestia asta, poate fi un avantaj:d.
Si toate la timpu` lor,"sex, sarut"sunt lucruri care vin de la sine:]. Trebuie sa le faci atunci cand te simti tu pregatit!
hugs.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa fii complexat de greutatea ta, conteaza doar felul de a fi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Repeta intrebarea aici: http://www.sexologie.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate nu e prea tarziu, eu am 18 dar te asigur ca nu sunt un retard, sunt olimpic, am patratele si da am si o situatie foarte buna financiara. ce sa i faci cand vine timpul, lasa viata sa si urmeze cursul.bafta