|

Buna, am 17 ani si vreau sa-mi incep viata sexuala alaturi de prietena mea care nu mai este virgina dar problema e ca atunci cand ma masturbez ejaculez prima data dupa aprox. 30 de secunde dupa care imi "moare" iar dupa un minut cand incep din nou ejaculez la aprox 7-8 minute.

Ce e de facut?

Help please, dau funda happy

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ale naibii exercitii Kegel, au pornit de la a fi recomandate pentru femei pentru nastere si alte chestii si uite unde s-a ajuns.

Ejacularea precoce...sexul e rareori un maraton in natura. De fapt majoritatea animalelor sunt construite in asa fel incat rezolva actul sexual destul de rapid pentru a nu fi intrerupti si perpetuarea speciei sa se faca intr-un mod potrivit.

Esti norocos daca poti sa obtii o noua erectie asa rapid. Asa ca e simplu, ejaculeaza o data, fa un intermezzo sarutandu-ti si mangaind partenera, eventual oferindu-i un mic oral, timp in care obtii noua erectie si ia-o de la capat.

Da da, o sa-mi iau niste injuraturi de la promotorii exercitiilor spegal megal kegal. Daca toate ametelile astea ar fi mers n-am mai fi avut nici penisuri mici nici ejaculare precoce etc.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Tot prietena ta te va ajuta sa te tii mai mult... daca nu exersezi nu ai cum sa devii mai bun nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa incetezi sa te mai masturbezi aiurea. Cel mai indicat este sa incepi sa faci exercitii kegel. Cauta pe google asta si vei vedea cat de vine iti va fi in viata sexuala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Frate... las-o am auzit ca daca ramai virgin pana la 30 de ani vei deveni vrajitor serios este o legenda care este adevarata iti garantez cauta pe google.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bendes):

Vrajitor? Poate calugar sau homosexual.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat