| chrisfcds a întrebat:

Bună, am 21 de ani, şi în urmă cu 2 săptămâni, în perioada mea fertilă ( după calculul calendarului meu ) am avut contact sexual NEPROTEJAT cu soțul meu. Acum, pe 20.06 trebuia să am menstruația, dar mi-a întârziat până în prezent 24.06. Astăzi, am făcut un test de sarcină, şi a ieșit negativ. Sunt şanse să fi rămas însărcinată?! Sau este doar o dereglare a ciclului menstrual?! Precizez, că am mai fost însărcinată în urmă cu 3 luni, şi am pierdut sarcina ..deci am urmat un curetaj. Rog răspuns cât se poate de urgent şi serios. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Buna,
Poate fi oricare din ele deocamdata. Mai fa un test de sarcina cam in 3 zile. Daca si acela e negativ, probabil ca ai doar o dereglare.
Daca vreti un bebe, "munciti" mai mult, cam la fiecare 2 zile in perioada fertila happy
Va doresc mult success!

| chrisfcds explică (pentru SkyPilot):

Ideea este că nu "a terminat" în mine. am avut contact sexual zilnic timp de o săptămână, aceea fiind cea fertilă. Care ar fi şansele să fi rămas ținând cont d faptul că nu a ejaculat în interiorul vaginului?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru chrisfcds):

Pai daca nu a ejaculat in vagin cum crezi ca s-ar putea sa ramai insarcinata? adica ce ar fi putut sa fertilizeze ovulul? din moment ce au lipsit spermatozoizii? sansele adica probabilitatea de a ramane insarcinata in acest caz ar fi destul de mica.

| SkyPilot a răspuns (pentru chrisfcds):

Greu de spus, dar foarte mici. Se poate ramane din lichidul lui preejaculator, dar depinde ce a facut el inainte. Daca ati avut doua numere consecutive si a ejaculat (afara) dupa primul, nu a urinat si nu s-a spalat intre, sansele ar putea fi pe la 20%.
Oricum, dintr-un numat complet cu finalizare inauntru sansele sunt de 25%.

| SkyPilot a răspuns (pentru SkyPilot):

Daca vreti sex neprotejat dar nu vreti bebe, folositi ovule spermicide (de exemplu Pharmatex, sunt 10 pentru cam 40 lei) dar sa nu termine in tine. Ovulele au o eficienta pe la 90%, nu merg ca singura metoda contraceptiva. Ca sa stiu ce sfat sa iti dau trebuie sa stiu ce vreti happy

| chrisfcds explică (pentru SkyPilot):

Nu am avut numere consecutive. O singură dată pe seară. mă gândesc să nu fi rămas din lichidul acela.

| SkyPilot a răspuns (pentru chrisfcds):

Cu o igiena perfecta a lui, ai sanse foarte mici. Faptul ca tu te speli dupa nu are nici o valoare din punct de vedere contraceptiv. Cum ai si un test de sarcina negativ, sub 2% in acest moment.

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cel mai devreme vei putea sa-ti faci un test de sarcina (al carui rezultat sa poata fi considerat corect) pe baza de urina dupa ce intarzierea menstruatiei va depasi minim 7 zile. Sau poti sa-ti faci chiar maine testul de sarcina prin analiza de sange la un laborator de analize medicale al carui rezultat va fi corect in proportie de peste 98%. In cazul in care intarzierea menstruatiei continua (si nu iti faci teste de sarcina) sunt toate sansele sa fii gravida deoarece dupa un chiuretaj/avort timpul minim pentru a ramane insarcinata este de 6 saptamani ceea ce in cazul tau este depasit de multa vreme deci la data sexului era intrunita posibilitatea de a ramane din nou gravida. Multa sanatate si speranta de bine.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ai ramas gravida odata, a doua oara de ce ai acceptat sa faci neprotejat? Inseamna ca iti convine situatia.

| missme99 a răspuns:

Completez si eu ce au spun antevorbitorii mei cu : faptul ca ai facut intrerupere de sarcina nu are absolut nici o relevanta. Poti ramane insarcinata imediat dupa, fara nici un fel de probleme.

| chrisfcds explică:

T/c. Mi-a venit menstruația. A fost doar o întârziere. Mulțumesc pentru raspunsuri.