| Mihaela2023 a întrebat:

Bună, am 27 de ani şi pana acum n-am avut o relație serioasă, de fapt am avut doar aventuri.De la vârsta de 16 ani pâna la 27 am schimbat vreo 14 iubiți iar toţi vecinii mă critică pe acest subiect si vreau să cer parerea voastră... Dacă am schimbat pana acum vreo 14 iubiți înseamnă că sunt târf*? Seci au dreptate sau nu? Voi cate relații ați avut in total?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum ai putea sa ai relatii serioase, cand tu esti intr-adevar o femeie careia ii plac distractiile si barbatii, odata ce ai sarit cu buna stiinta din barbat in barbat?
Spui tu aici 14, dar in trecut pe alt topic spune-i ca-s 20...
Ma rog, treaba ta cu cine te culci si ce beneficii ai, dar nu te mai mira ca te birfeste lumea, cand tu singura te lauzi cu toate cuceririle tale.

| sierra1 a răspuns:

"am schimbat pana acum vreo 14 iubiți înseamnă că sunt târf*?"

dacă in același timp erai cu 2 sau mai multi din cei 14, ai putea avea dreptate

| mihai69 a răspuns:

Nu.
Și nici nu e treaba lor.

| StoicAnalysis a răspuns:

14 iubiti in 11 ani? Cam multi. Dupa 14 incercari, nu prea poti spune ca era vina lor, daca ai tendinta sa cauti vina la ei. Si faptul ca ai recunoscut si tu ca au fost doar aventuri, putem spune ca esti o femeie de moravuri usoare. Ca sa nu spunem cuvantul ala vulgar.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

P.S. Nu judec, ci doar spun cum se vede din exterior. Asta ca sa iti faci o idee despre situatia in care te afli. Ca poate de acum vei dori sa ai o relatie stabila. Si e pacat sa te tot lovesti de problema asta si sa nu stii de ce anume nu iti merge bine in relatie.

| gapb a răspuns:

Pai daca ai "schimbat" vreo 14 iubiti si n-ai avut o relatie serioasa cu niciunul, si ai folosit cuvantul "schimbat", ce se poate deduce

| Kiran a răspuns:

Nu, nu esti femeie usoara, insa da, alti oameni pot sa spuna asta.
Eu cred ca s-a intamplat ceva inainte de 18 ce te-a facut sa vrei atat de multi iubiti si pana la urma, daca tu simti ca esti fericita, continua asa, dar recomand sa o faci fara sa afle alte persoane, nu toti te vor trata bine.

| 9PM a răspuns:

Când eram mai mic aveam că nu eram timid! Cred că maxim 5-6! Nu trebuie sa te intereseze părerea lumii, și dacă aveai doar 1 iubit te judecau, găseau ei ceva. Gura lumii nu o astupa nimeni, de aia e bine să faci ce vrea mușchii tai și să nu dai 2 bani pe părerea celor ce te judeca.
Decât să trăiești cu regrete că nu ai făcut ce simți mai bine greșești făcând ce ai vrut,așa măcar înveți din propriile greșeli și evoluezi și ai făcut și ce ți-a dictat inima.
Cum zici tu, erai numai dacă în timp ce erai cu ei împreună o făceai și cu alții.
Nici eu nu am avut relații serioase.
Numai oamenii cu anxietate sociala și generalizată se lasă afectați de părerea lumii, ei se simt constat judecați și evaluați de societate. Tu daca nu ai așa ceva nici nu are rost sa îți bați capul.
Trăiește viata după bunul plac, nu te mai preocupa de ce cred niste oameni ce habar nu au ce simți, și cine ești, și ce te definește ca om.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru 9PM):

Una este sa ai probleme in relatii din cauza unor afectiuni psihice, si alta e sa fi o persoana de moravuri usoare. Iti inteleg nevoia de a simpatiza cu persoana, dar in situatia respectiva nu este cazul.

| 9PM a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Eu nu am nici o problema, ba chiar m-aș întâlni cu ea daca ar vrea și ea happy

| AlexOsterreich a răspuns:

Eu nu vreau să am nicio părere "rea" despre tine, fiindcă eu nu mă bag în viața personală a nimănui și nu mă interesează câți partenerii de viață ai avut până acum, și câți vei mai avea, fiindcă nu este treaba mea câte relații ai avut, este strict viața ta privată câte relații ai avut și cu cine.

Eu aleg să nu judec oamenii, pentru faptul că au avut mai multe relații în viața lor personală/privată trecutul lor sau prezentul lor, nu-i normal pentru mine, să jignesc oamenii sau săi judec pentru faptul că au ales și și-au dorit să aibă mai multe relații, în viața lor privată/personală. Eu nu am nicio părere "rea" despre tine cu Adevărat.