| Allexandra07 a întrebat:

Am avut contact sexual care a mers foarte greu. Eram foarte lubrifiata însă eu sunt strâmtă de fel și a mers greu. Am avut o jena asa cam tot actul și acum vad ca am secreții maro.e clar ca au apărut în urma actului sexual și din cauza faptului ca m-a jenat toată chestia oarecum în zona respectiva. Ce sa fac sa nu mai pățesc asa? Secrețiile astea au un miros oribil și nu, nu e nici o boala cu transmitere sexuala. Am mai avut asa tot cu el și tot la un alt contact sexual și mi-a trecut după câteva zile sau săptămâni după ce nu am mai făcut sex.

7 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Secrețiile maro, sunt de fapt compuse în principal din sânge. Culoarea este dată de sânge în amestec cu apă, scurgerea de ciclu.
Problema este că nu aveți ce face. Vaginul este un mușchi, care, din păcate la unele femei este extrem de rigid.
Trebuie multă răbdare, dar mai ales nu este bine o penetrare forțată, căci la un moment dat puteți ajunge pe masa de operație.
Răbdare, folosirea unor jucării sexuale cu ajutorul cărora faceți exerciții de relaxare a musculaturii vaginale.

| Allexandra07 explică (pentru romeo78):

Mirosul este groaznic acum câteva zile pana se reface vaginul. Sigurat e sânge ca m-a durut... Am simțit cum se irita. E oribil sa am mereu probleme de genul. Acum problema mea e cum scap de miros...

| corbulalbrosu a răspuns:

Pe baza descrierii tale se poate aprecia/presupune ca aparatul tau genital este afectat de boala denumita; vaginita bacteriana.
Pentru a obtine informatii concrete, detaliate si mai ales corecte te sfatuiesc sa citesti cu atentie urmatoarele articole medicale :
https://www.csid.ro/boli-afectiuni/vaginita-bacteriana-tratament-16145900/
https://bioclinica.ro/......ecomandate
https://www.sexis.ro/sanatate-sexuala/vaginita/
Multa sanatate!

| Allexandra07 explică (pentru corbulalbrosu):

Prima data când am pățit asa a fost în urma contactului sexual când încă aveam introdus un ovul (antibiotic) pentru ca îmi ieșise de la lamă ca am vulvo vaginita parca. Și în a 8 a zis în care am introdus ovulul am avut contact sexual cu el în interior și a izbucnit după scurgerea maro. Nu pot sta mereu în tratamente cu antibiotice, mai ales dacă vad ca nu au efect. Acum ceea ce ma deranjează rău este mirosul. Tura trecuta a trecut de la sine cam într o săptămână când am mai pățit asa

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Allexandra07):

Este absolut necesar sa te prezinti cat mai urgent la un laborator de analize medicale pentru a fi prelevata o proba din secretia vaginala si de urina pentru a fi analizate in vederea determinarii tipului de agent/agenti patogeni care provoaca periodic infectia vaginala.
Sau poti sa cumperi din farmacie un test Veneris 3 in 1 si urmand instructiunile si indicatiile de folosire, iti poti stabili acasa de ce tip este agentul patogen care provoaca infectia. Pe baza rezultatului obtinut se poate stabili tratamentul medicamentos necesar de a fi urmat cae bineinteles este prescris de medicul de familie sau de catre un medic gunecolog sau dermato-venerolog. Sanatate!

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca vei invata incat valoarea IQ-ului tau sa fie mai mare ca numarul de la pantofi, probabil in acel caz si din acel moment vei intelege cate ceva. laughing

| orailibrail a răspuns:

De cat timp ti-ai inceput viata sexuala?
E primul partener? Cate acte sexuale ai avut?

Primele acte sexuale decurg mai greu... pana se dilata suficent vaginul. Pana te adaptezi la dimensiunile lui.