|

Bună, am fost la un control ginecologic in urma căruia medicul mi-a spus ca am Metroanexita și mi-a dat un tratament antibiotic și niște ovule și am înțeles ca de la metroanexita nu poți rămâne gravida! Am terminat tratamentul luni si marti seara am avut contact sexual neprotejat cu ejaculare in vagin! Menstruația nu o am așa regulata dar luna trecută mi-a venit pe 24 și practic maine azi, maine ar trebui sa-mi vina dar nu AM niciun simptom, se poate sa fi rămas gravida?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In cazul in care ai fost diagnosticata cu metroanexita care poate fi atat bilaterala sau sa afecteze doar unul dintre cele 2 ovare, tratamentul cel mai indicat sa fie folosit in astfel de situatii este urmatorul : doxiciclina, metronizadol si clafen/diclofenac in perioada ciclului menstrual, si ovule intravaginale polygynax dupa ce sa-a terminat menstruatia pe o perioada de timp de 10 zile. Un tratament corect se mentine/extinde pe o perioada de 3 luni. Printro consultatie ginecologica de evaluare efectuata dupa cele 3 luni de tratament, se stabileste daca boala a disparut sau mai este necesar sa fie continuat tratamentul.
Chiar daca ai fost dar te-ai insanatosit, sau mai esti afectata si in prezent, in continuare de metroanexita, exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata. Multa sanatate!

1 răspuns:
| a răspuns:

Fa un test dupa 21 de zile.
Trebuie sa intrebi doctorul daca poti ramane insarcinata, nu te mai lua dupa zvonuri.
Si e prea devreme pentru sinptome.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează