|

Buna happy Am inceput sa vorbesc cu un baiat nu demult si parca imi place numai ca el nu-i genul meu de baiat..Pana acum am fost cu baieti care erau genul meu numai ca nu tare mi-a iesit.Nu-i urat, vorbeste frumos si asa si parca imi place ca tot imi scrie..Stiu ca ma place dar parca ceva ma opreste sa il cunosc mai bine... Oare ca nu-i genul meu?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Hai intii sa definim chestia cu "genul meu".
Ai in minte clar la ce gen de baieti te referi cind spui ca iti place un anumit gen? Daca da, atunci trebuie sa te gindesti serios la relatia cu el, daca nu, nu are rost sa te cramponezi de chestia asta.
Un om e o personalitate complexa. Poate ca tipul nu e "genul tau". Insa poate ca nu e "genul tau" doar in aspectele pe care tu le cunosti la el. Iar daca tu cunosti doar 25-30% din ceea ce e el ca fiinta, atunci s-ar putea sa ai surprize atunci cind il vei cunoaste mult mai bine, sa zicem undeva la 60-70%. S-ar putea sa descoperi ca toata chestia cu "nu e de genul meu" nu mai tine. Lucrurile se pot schimba dramatic intr-o relatie, pe masura ce cei doi ajung sa se cunoasca mai bine.
Acum, daca insa tu intuiesti ca nu e cazul sa il cunosti mai bine, poate chiar nu e, dar eu zic ca ar trebui sa incerci sa il cunosti mai bine, iar daca ti se confirma ce zice intuitia, abia atunci sa te opresti. Ce e frumos la oameni, e ca ei ne surprind, e ca mereu putem vedea ceva nou atunci cind vrem sa ii cunoastem. Depinde daca acel nou de la el te va influenta in mod pozitiv, incit sa poata fi ceva intre voi.
Eu am avut o buna amica care cunostea un baiat care vroia sa fie cu ea, si mereu imi zicea ca nu se poate vedea fiind prietena cu el, insa, dupa ce el a construit relatia cu ea, ea a acceptat totusi, s-au casatorit, si acum au o familie reusita cu trei copii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am pus o intrebare tot de genu,adevarul e ca conteaza fizicul ori cat de mult am spune ca nu, si mereu a fost asa sumerierni, egipteni, greci, romani, evul mediu toti erau obsedati de frumusete degeaba are un suflet bun daca fizicul lipseste asta e

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Tu habar n-ai care e genul tau. Nici macar nu ai habar ce inseamna asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e genul tau la interior sau la exterior?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu mai conteaza interiorul in ziua de azi, totul se rezuma la aspect fizic.E posibil, in ochii tai sa nu fie atractiv la inceput dar cu timpul...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Adica si tie ce gen de baieti iti plac zici ca asculti muzica sa imi bag...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează