|

Buna! Am luat Escapelle pe data de 18 august după 17 ore după contactul neprotejat chiar dacă nu ejaculat în mine. Ultima menstruatie am avut o pe 13 august. Acum mi-a întârziat 4 zile, sa-mi fac griji?

Azi dimineata am făcut și un test si mi-a iesit negativ.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In cazul prezentat, se poate aprecia si afirma fara nicio frica sau teama ca s-ar putea gresi, ca in proportie de peste 98-99% era IMPOSIBIL sa se poata forma sarcina in cea de a 5-a zi a ciclului menstrual. De asemenea se poate afirma la fel de ferm si cert ca folosirea pastilei contraceptive Escapelle a fost cu totul INUTILA fiindca in cazul prezentat formarea sarcinii era IMPOSIBILA.
Datorita faptului ca in urma folosirii pastilei Escapelle intreaga activitate hormonala este mai mult sau mai putin dereglata, de obicei pe o perioada de mai multe luni de zile, ceea ce s-a si intamplat prin actuala ''intarziere'' de 4 zile a menstruatiei. Din acest motiv va fi imposibil de apreciat sau prognozat data la care se vor produce menstruatiile viitoare.
Fiindca testul de sarcina a fost efectual dupa ce au trecut 24 de zile de la data la care a avut loc actul sexual, rezultatul obtinut este valid, valabil si corect in proportie de peste 99%.
In concluzie in mod logic si rational, NU ai niciun motiv de a fi ingrijorata. Multa sanatate!

| explică (pentru corbulalbrosu):

Sa mai repet vineri( A 7 a zi de intarziere) un test de sarcina?
Scuze dar sunt foarte paranoialaughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru corbulalbrosu):

Scuze, dar mai am o intrebare(sunt mai paranoia de fel) sa mai fac un test de sarcina vineri?(A 7 a zi de intarziere)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alexandra010101):

Efectuarea celui de al 2-lea test de sarcina (test de confirmare a primului rezultat) se face in cazul in care primul test este efectuat dupa trecerea a mai putin de 21 de zile de la actul sexual cu probleme.
Tu nu esti in aceasta situatie fiindca si cazul tau testul a fost efectuata in a 24-a zi de dupa folosirea pastilei Escapelle.
De asemenea ti-am oferit un raspuns cat se poate de profesionist in care am explicat situatia existenta conform careia in cazul tau A FOST 100% IMPOSIBIL sa se poata forma o sarcina in a 5-a zi de ciclu si/dar mai ales in conditia in care SPERMA NU A FOST ejaculata in ''pasarica'' ta.
Bineinteles ca un nou test de sarcina se poate face insa NUMAI cu intentia/scopul de a-ti oferi o liniste sufleteasca maxima, pentru a scapa definitiv de STRES si de PARANOIA. Acest al 2-lea test de sarcina se face de regula dupa trecerea a 4-5 zile fata de data la care a fost efectuat primul test
Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: