Daca chiar va iubiti, puteti sa va căsătoriți si sa te muti cu liceul in acel oraș.
E fidel doar cel care are ca valoare fidelitatea si tinerea unei promisiuni in general. Principiile Creatorului sunt virginitatea inainte de casatorie si fidelitatea după. E fidel cine crede adevarul Creatorului ca suntem capabili, ca e bine, ca pentru aceeasta am fost creati, ca sa ne dedicam unai relatii de fidelitate reciproca pentru tot restul vieții.
Poti sa te muti si tu in acelasi oras cu el?
Daca "distanta" nu e mare, poate luati in calcul naveta?
Eu încă sunt la liceu, am 18 ani, sunt cam 131 de km între orașe?
Atunci ai rabdare ca se vor aseza lucrurile intre voi.
Tu termina-ti scoala, ia BAC-ul si vezi ce faci mai departe, poate dai la facultate.
Din aceasta situație ai doar de câștigat în ambele cazuri. Dacă nu te înșală, ai făcut alegerea corecta, și veți merge împreună înainte. Dacă te înșală, e demonstrația ca nu ar fi fost partenerul ideal cu care sa mergi în viata și zi bogdaproste ca ai scăpat de un mizerabil care nu te merita.
În concluzie, deplasarea asta e un pas în cariera și va aduce beneficii la amândoi dacă tipul te iubește și vreți sa va căsătoriți. Am avut situații similare, am fost în deplasare chiar și doi ani departe de casa, cu vizite sporadice ale soției sau ale mele, și nici prin cap nu mi-a trecut sa ma uit la alta. Mergi pe încredere și nu te consuma, eu zic ca baiatul e conștiincios, a ales o profesie demnă de tot respectul, care cere disciplina și ordine, prin urmare deduc ca tipul va fi ok.
Cheers
Mulțumesc frumos, mi ai mai ridicat moralul ☺️
Daca asa incredere ai in iubitul tau, nu ai ce cauta langa el. Lasa omul sa traiasca in liniste. Gelozia ucide dragostea, destrama relatiile. Iti spun ca un om cu experienta de viata: cu asemenea gandire ca a ta nu se face casa buna. Ia-ti un iubit care sa stea in permanenta la fundul tau, sa-ti miroase aerele.
E prima dată când trec prin așa ceva, te rog frumos sa ai un limbaj mai frumos. Am cerut pur și simplu un sfat de la persoane care au trecut prin asta, am și spus ca am încredere în el însă știu ca e mai greu cu relațiile la distanță
Eu ti-am spus direct ca sa intelegi. Tu dovedesti imaturitate in gandire si suferi de boala geloziei, doua lucruri care dauneaza grav unei relatii.
Ce sfat sa-ti dau? Ca o relatie se bazeaza in primul rand pe incredere? Daca nu exista incredere si mai esti si geloasa, nu poti avea o relatie corecta.
Da, el te poate insela, ca nu ai cum sa-l controlezi, dar daca te iubeste tot la tine ramane. Daca nu te iubeste, isi va gasi pe altcineva si te va parasi. In gandirea multor femei exista ideea ca ele pot sa-l faca pe barbat sa le iubeasca si sa-l pastreze langa ele cu orice pret. Iubire cu de-a sila nu se poate. Lasa sa mearga relatia si ai sa vezi daca este de bun augur sau nu.
Gianina13f întreabă: