| Anoniimaaaaaa a întrebat:

Am nevoie de un sfat! De mică am fost atrasă de fete, am avut chiar o relaţie de 2 săptămâni cu o fată. M-i s-a părut super, dar am renunțat la relațiile cu fetele din cauza rușinii... acum am un prieten, stau cu el din obișnuință. Vreau să fac un pas în plus către o fată pe care o plac, dar mi-e frică de urmări... Un sfat vă rog!

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Very simplu, pui capat relatiei de acum si te cuplezi cu fata respective, nu iti fie rusine, cu rusinea mori de foame

| mihai69 a răspuns:

Nu cred că ar trebui să te simți rușinată. Mai ales dacă relația ta va fi una firească, discretă, fără mers de mână și pupături pe stradă. (Oricum, n-aș recomanda asta la noi în țară, adesea lumea se uită chiorâș chiar și la tineri de sexe opuse care fac asta în public).
Și pe deasupra, ar mai fi o variantă: o relație în trei. Cine știe?!?

| minrest a răspuns:

Daca poti sta in relatie cu un baiat, daca baietii nu te scarbesc si simti atractie sexuala fata de ei, chiar daca mai mica decat fata de fete, eu cred ca afantajele unei casatorii heterosexuale nu sunt de lepadat \ copii, stabilitate, te lasa lumea in pace. Tu nu vezi ce furtunoase sunt relatiile intre fete, azi cu una, maine cu alta, se termina doar prin scandal. Dar fa si tu ce poti. Dumnezeu sa te ajute.

| sofisis a răspuns:

Ce urmari?
Ce ti se poate intampla...sa te arate cu degetul o adunatura de idioti si eventual familia a nu inteleaga din prima ce si cum.
Oricum daca asta e orientarea ta sexuala nu ai ce sa faci. Te poti mintii o perioada dar cu ce pret? O viata ai si meriti si tu ca si restul lumii sa ti-o traiesti la maxim.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

De ce urmari? Daca sunteti atrase una de cealalta iubiti-va, decat sa stai pe degeaba cu baiat, mai bine cu cineva pe care iubesti.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Am mai repetat si o mai repet.Te duci la ceea ce iubesti. Daca tie ti se pare ok sa iti bati joc de sentimentele unui baiat pentru ca tie iti e rusine inseamna ca pe langa rusine mai ai o problema, nesimtirea!

| Kriss96 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie rusine. Asta este orientarea ta sexuala si trebuie sa te accepti asa cum e.

| Eduard196 a răspuns:

Ceace vreau eu sa iti spun e ca nu e cel mai bun lucru pe care il faci. Totusi exista solutia de a te intoarce la baieti pentru ca multe fete care au fost atrase de fete au gasit pe cineva sa le ajute si sa le arate cat sunt de frumoase si de feminine. Daca ai reusi sa descoperi fata/femeia din tine si ai castiga mai multa incredere in tine ti-ai da seama ce greseala faci. Poti schimba asta te asigur. Nu e usor dar se poate si poti alege ce sa faci cu sentimentele tale si cu gusturile. Daca ai sa cauti pe net ai sa gasesti site-uri unde se cauta sa se ofere ajutor pentru cei care au problema asta. Esti fata. imi place ca esti sincera si nu te temi sa spui adevarul. Daca as putea te-as ajuta eu dar nu am informatii cu care sa te ajut. Imi cer scuze daca te-am deranjat dar asta era sfatul meu. Si nu uita ca Dumnezeu te iubeste mult de tot si chiar nu e asa cum il prezinta altii. Roaga-te si intreaba-l ce sa faci. Nu il lasa pana nu iti raspunde si crede ca o sa te ajute pentru ca te iubeste si vrea sa o faca dar are nevoie de permisiunea ta. Inca odata imi cer scuze daca te-am suparat cu asta. Multumesc si Dumnezeu cu tine!