| Flavyus_Eduard_1988 a întrebat:

Buna, am nevoie sfaturi din nou laughing. Spuneti-mi va rog cum imi pot da seama ca prietena mea e pregatita sa "o facem" adica na ne incingem si vad ca se excita dar nu prea imi dau seama daca pot "avansa" in "treaba". Cum pot avea certitudinea ca pot continua sau ii pot spune "esti pregatita?"sau "o facem"? Sau alta replica, ajutati-ma va rog, multumesc happy

7 răspunsuri:
| AlphaAttitude a răspuns:

Poti incerca direct, daca e pregatita va coopera, te va lasa, daca nu e pregatita, se va opune.
Nu fa din placerea asta o formalitate.

| LoveSleep a răspuns:

Problema e că tu nu ești pregătit. Dacă nu era ea pregătită, ai fi știut deja. Probabil ea așteaptă să continui, dar ție îți e prea frică și speri să zică ceva. Lasă totul să decurgă normal, cum a zis Alpha.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Intr-un compartiment de tren doi tineri. Baiatul era student la teologie. Din discutii baiatul ajunge sa o mangaie pe picior. Cand baiatul inainteaza cu mana pe sub fusta, fata zice: atentie la psalmul 145 (psalmul este fictiv). Baiatul retrage mana si se muta pe cealalta bancheta. Cand ajunge acasa deschide biblia la psalmul 145, unde scria: Esti pe drumul cel bun. A inceput sa fie suparat ca n-a studiat cum trebuie biblia.

| DaniNovember a răspuns:

O intrebi daca e pregatita. Nu este mare lucru happy Daca doreste sa treceti la next level happy

| Eugen80 a răspuns:

Incepi cu preludiul, adica acea incepere de excitare si mergi mai departe, adica stimuleaz-o peste tot si coboara.
Eu iti recomanda sa NU intrebi niciodata daca e pregatita sau nu. Tu continui stimularea si cand o sa-i vina ei sa se urce pe pereti, sare ea pe tine. Pana atunci daca suporti ok acele partide de excitatie, ok, daca nu, spune-i ca tie nu-ti face bine fizic, medical vorbind, acele excitari neterminate cu "finalizare". astfel incat ea nu ar trebui sa se agite prea tare sa te excite pe tine, pentru ca tie iti face rau doar excitarea, astfel incat sa o convingi sa te lase pe tine ca sa o exciti si sa o descoperi pe ea.
Gandeste-te ca scopul nu ar fi sa o faceti si sa termini tu, ci sa o faci pe ea sa termine. Deci gandeste-te ce si cum sa-i faci ei ca sa termine ea.
Vei fi mult mai fericit pe viitor daca reusesti sa iti faci partenera fericita si satisfacuta, pentru ca tu esti satisfacut repede, cu ea e problema. Iti recomand sa mai citesti despre femei si zonele lor erogene si apoi spor la descoperit!

| Bozgi200 a răspuns:

Nu e greu deloc, ii poti spune că esti singur într-o zi și o întrebi daca vine la tine. Ea sigur stie la ce sa se aștepte. Saaau poti face tot felul de glume sexuale si la un moment dat sa deschizi subiectul asta. Eu asa am făcut.

| Sarah35277 a răspuns:

Pai cand aveti un moment mai privat, poti sa o intrebi daca ar fi pregatita sa incerce? Ii spui ca nu o presezi si daca nu vrea nu e nimic. Nu insista ca nu va vrea, dar mai poti sa o dai pe ocolite.