| Anaamaria233 a întrebat:

Bună. Am nevoie va rog să-mi răspundeți la o întrebare.
Aseară am făcut dragoste cu prietenul meu și nu știu cum prezervativul a ramas in bine.
L-am scos ft repede. Țin sa menționez ca nu s-a terminat sau ceva. Ar trebui sa iau pastila?
Am deja 2 luate și nu mai vreau sa iau dacă nu e nevoie.
Va rog frumos să-mi răspundeți

Răspuns Câştigător
| Lecorbusier a răspuns:

Daca nu s-a terminat chiar daca era lichid preejaculator sigur acesta a ramas in prezervativ deci nu ai de ce sa ti faci griji ar fi aproaoe imposibil sa ramai gravida.asigurate totusi daca erai in perioada fertila a luni acele 4-5 zile daca ai ciclu regulat e usor sa stii perioada fertila incepe cu 14 zile inainte de urmatorul ciclu mult succes

| Anaamaria233 explică (pentru Lecorbusier):

Am făcut fix în ultima zi de menstruație.
Mulțumesc frumos pentru răspuns.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu crezi ca pastilele alea sunt bomboane? Iei tu asa de capul tau două, ce varsta ai?

| Annastassia a răspuns:

Prezervativul a rams in vaginulntau dintr-un singur motiv, a fost mult prea mare pentru cucul baiatului si a cazut de pe cuc.
Daca nu a ejaculat chiar nu trebuie sa iei nici o pastila, ca pastila aia este o bomba hormonala, care are foarte multe efecte secundare, severe.
Pe viitor, spune-i baiatului sa cumpere prezrevative cu 2-3 numere MAI MICI, dfiindca cucul lui este micut, iar prezervativul ala trebuie sa intre fortat pe cuc si sa stea foarte starns, ca pielita salamului, pe salam.
Eu sunt socata de cata inconstienta arati vo, cum iei tu pastila de a doua zi ca si cum ai lua bomboane....sa nu te miri cand intr-un viitor apropiat vei avea dureri de sani, nedulimamari, dureri de ovare, tumori sau chiar cancere.

| Anaamaria233 explică (pentru Annastassia):

Am luat pentru ca nu am avut de ales. Dar nu le am luat una după alta. Sunt conștientă ca nu-mi fac bine. Și de asta nu vreau sa mai iau.

| Annastassia a răspuns (pentru Anaamaria233):

Cum adica nu ai avut de ales?
Ai fost violata?
te forteaza cineva sa faci sex?
Nu cumva este alegerea ta sa faci sex neprotejat? Asadar, a fost doar alegerea ta, cu buna stiinta si responsabilitate sa faci sex neprotejat si sa te pui in situatia aceea riscanta.
Invata sa iti iei rapsunderea faptelor tale, ca nu-i nimeni vinovat de situatia in care esti, decat tu singurica. Este in schimb mare pacat sa-ti distrugi sanatatea, pentru ca esti iresponsabila.
Daca ai fost violata, te rog spune parintilor sau mergi la Politie si fa reclamatie.

| ShelbyGT a răspuns:

Dacă nu și-a dat drumul și a ieșit de acolo. Nu e nimic de speriat.