| Celcestietot a întrebat:

Buna, am o curiozitate personala si as vrea sa aflu cat mai multe puncte de vedere daca se poate. De ce de regula fetele frumoase ies cu baieti mai putin atractivi, ele sunt constiente de asta? Si sa nu imi spuneti ca frumusetea este relativa, pentru ca eu vorbesc de un aspect vizibil aici, cand parca ceva nu se potriveste in peisaj laughing

27 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dragostea si atractia nu tine cont de frumusetea exterioara!

| sofisis a răspuns:

"Si sa nu imi spuneti ca frumusetea este relativa" - ba fix asa. Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie. Fiecare din noi avem o atractie fata de ceva anume la nivel inconstient. Daca pe mine ma atrage. poate sa fie considerat de altii urat cu diploma. Nu-mi pasa

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| helpforyou a răspuns:

Probabil ca ii ofera o anumita incredere si stabilitate. Baietii nu se remarca prin frumesete. Ei nu asa atrag partenerele. Fetele trebuie sa fie cele care se straduiesc sa fie cat mai atractive.

| Celcestietot explică (pentru helpforyou):

Ai si tu dreptate, dar iti dai seama ca trebuie sa fii insecure ca persoana, ca sa iesi cu cineva doar pentru asa ceva, cand te-ai putea duce la unul care ofera la fel si arata si bine, si vorbesc la general acum.

| helpforyou a răspuns (pentru Celcestietot):

Corect.

| MissGoddess a răspuns:

Atât fetele cât si băieții (majoritatea) stau si au ca prieteni doar oameni atractivi m

La relație eu vreau pe cineva atractiv, dar ca si prieten, poate fi si urat fizic, nu ma supar

| Celcestietot explică (pentru MissGoddess):

Demisexuala?

| MissGoddess a răspuns (pentru Celcestietot):

Nu îmi place sa pun etichete de genul, dar degeaba ai fizic, dacă ai un caracter hidos.
(dar in acelasi timp trebuie sa recunosc ca fizicul e cel care ma atrage prima data ) după caracterul e cel care ma face sa vad de merita sau nu
După mine, as vrea sa fiu cu un om neatrăgător fizic, dar nu am cum.
Nu eu aleg asta si nu eu aleg pe cine si cine ma place

| Celcestietot explică (pentru MissGoddess):

Asta cred si eu

| carevaescu a răspuns:

Pentru ca atractivitatea nu se rezumă la fizic.

| Celcestietot explică (pentru carevaescu):

De ce nu sunt cu cineva care le are pe ambele atunci?

| carevaescu a răspuns (pentru Celcestietot):

Imi pare rau, mi-e imposibil a sti.
In linii mari, depinde de tine.

| Fantaspirit a răspuns:

Ies și cu baieti care arată bine dar și cu băieți urâți,ăștia mai urâți au vrăjeală strong,dețin arta seducerii sexului opus,sunt mai masculini decât un papusel care e puțin timid,sensibil sau nu prea are un vocabular bogat din cauza insecuritatilor. Daca unul mai puțin atractiv are personalitate remarcabilă,e extravertit e deja într-un mare avantaj față de unul frumos care e timid sau plictisitor,pampalau. Emit mai multa masculinitate când astia frumușei de multe ori sunt aroganți,figuranți,indiferenți,au caracterul prost,aici e cheia caracterul și personalitatea,și la o femeie contează foarte mult personalitatea și caracterul,că unii sunt prosti și stau cu ele asta e parte ta,sunt foarte frumoase dar doar atât,le convine sa aibă prosti lângă ele care sa le finanțeze.
Băieți care nu sunt prosti sau retarzi și care sunt mai putini frumoși sunt mașini de făcut sex fiindcă au charisma bogată și sunt foarte dezinvolți,expresivi,elocventi,știu să convingă,știu foarte bine și să manipuleze,acum daca e și frumos la figura ma refer și destept și cu personalitate wow atunci se poate considera un zeu nu doar la femei,acestor persoane le merge extraordinar de bine pe toate planurile,atrag numai succes după succes in viața,sunt altfel percepuți fiindcă într-adevăr să fii frumos/frumoasa este un privilegiu,dar nu e suficient trebuie sa fii și destept și bine educat,sa nu fii umil,sensibil,timid,plapand,anxios,depresiv,plângăcios,sa fii bărbat,dar bărbați nu știu mai mulți sunt de astia pensați in ziua de azi care se dau cu creme pe față și cu gleznele la vedere,și ăștia sunt plăcuți de fete am observat,contează să fii puțin inteligent,deschid,sociabil,masculin cat de cat și ai dat lovitura.
In viața cel mai amar lucru este sa fie plictisitor,fără personalitate,tăcut, daca un bărbat nu e așa sau băiat are șanse să se schimbe,sa evolueze, dar daca e așa pai așa rămâne că e ceva nativ cu care te naști, e un handicap sa nu ai abilități sociale, foarte greu schimbi așa ceva.
Răspunsul meu final estre că sunt mai masculini, tupeiști și de asta

| Fantaspirit a răspuns (pentru Fantaspirit):

Le plac băieții răi, am uitat sa adaug și acest răspuns.

| Celcestietot explică (pentru Fantaspirit):

Merci de raspuns. Din ce cauza consideri ca in general cei atractivi nu au plusurile celor mai putin atractivi?

| Fantaspirit a răspuns (pentru Celcestietot):

Pai unii nu "cei atractivi" - că au probleme cu confidenta,nu sunt tupeiști,nu emit maturitate,seriozitate,masculinitate, daca mă întrebi pe mine majoritatea fetelor le plac băieții șmecheri,ăștia care sunt frumușei nu prea sunt șmecheri,nu emit respect și frica,nu sunt impunatori in discuții,dominanti mai degrabă sunt supuși,pe fete le atrag oamenii care domina asta le excită și le atrage și care le stimulează intelectual,cum altfel decât prin vrajeli și șmecherii? Sunt și fete care apreciază băieții cuminți dar multe își bat joc de ei,sau cataloghează ca fiind anosti,plictisitori fiindcă sunt atrase de adrenalina și diversitate,unul care nu are prieteni,statut social,nu e respectat de oamenii care îl cunosc,de societate automat e respins fiindcă ele se interesează de la alții cum ești tu și dacă toți îți pun bete in roate că ești prost sau timid nu le mai interesa chiar dacă inițial acesta păreau atrase,curioase fata de tine și erau receptive,sunt mult fete proaste care asculta de părinți sau de alții în loc să decidă ele propriile alegeri se lasa influențate de anturaj,vecini,prieteni,familie fără ca macar să îl cunoască bine și să afle că acela nu e așa cum a fost descris de alții care nu îl înghit. Din păcate multe fete sunt așa,se iau după alții în loc să te cunoască personal,sunt controlate de părinți munte din ele,iraționale,asta e o categorie,sunt mai multe categorii de fete care sunt foarte deștepte și contează doar să te comporți ok cu ele,sa le fii alaturi,sa le iubești,altele pe de o alta parte daca ești prea ok cu ele te ridiculizează,nu mai vede in tine un potențial iubit te baga direct in friend zone daca le pici prea ușor în plasa. Nu e in general ci sunt cazuri relative,sunt și fete care sunt atrase de gay,sunt ogramada de tipuri de fete pe lumea asta care sunt diferite,unora le plac bătăușii,drogații,depravații,altora le plac băieții intelectuali. Contează să fii deschis,sa nu fii timid și să fii sociabil și să ai acolo o doza de haz, și desigur să ai atitudine. Eu nu sunt în măsură sincer sa dau sfaturi de astea, dar având cont pe TPU îmi spun și eu părerea asta nu înseamnă că e și așa, dar asta am sesizat eu de când umblam cu șmecheri că le plac băieții șmecheri nu prosti sau fraieri, sau timizi.

| Fantaspirit a răspuns (pentru Fantaspirit):

Și mai sunt băieții care chiar sunt urâți ( îmi cer scuze că spun asta), ăștia pot compensa doar prin bani sau sa fie foarte șmecheri, bazați, daca nu sunt așa viața le este compromisa fiindcă dacă sunt și timizi sau retrași nu au nici o șansă să cunosca pe cineva, sau cu probleme psihice serioase.

| Fantaspirit a răspuns (pentru Fantaspirit):

Vestea buna este că eu am văzut,cunoscut băieți urâți care erau calificați în șmecherie și aveau gagici frumoase,băieți care se uită cu ochii caș dar șmecheri respectați de șmecheri de multa lume,daca lumea de exemplu te vede într-o lumina buna,te respecta,au numai laude la adresa ta și ele vor avea, nu știu ce e cu curentul asta de se iau după oamenii din zona ta care te știu, foștii tai prieteni, chiar și după dușmani, este important sa cunoști o fata deșteaptă care nu se lasă influențată de nimeni și este total independenta.
Tu oricum nu prezinți probleme psihologice majore, așa că nu te regăsești în ce am specificat eu mai sus.

| ionutchiriac222 a răspuns (pentru Fantaspirit):

Un băiat arogant emană masculinitate sau devine penibil la un moment dat?

| Fantaspirit a răspuns (pentru ionutchiriac222):

Am spus că au caracterul prost dacă citești cu atenție,și unii nu toți, logic că nu emana masculinitate, ci cu totul altceva, datorita comportamentului îndepărtează orice persoana de al cunoaște, nimănui nu ii plac figuranții.

| ionutchiriac222 a răspuns (pentru Fantaspirit):

Dacă ar gândi mai multe fete ca tine, în lume ar fi astăzi mai bine

| Fantaspirit a răspuns (pentru ionutchiriac222):

Eu sunt băiat nu fata, fiecare gândește cum a fost educat și prin prisma mentalității, a concepției.

| ionutchiriac222 a răspuns (pentru Fantaspirit):

Scuze atunci. Oricum, ai dat niște idei foarte bune.